Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HKS 25 TILBAGEGANG.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HKS 25 TILBAGEGANG."— Præsentationens transcript:

1 HKS 25 TILBAGEGANG

2 SPJDEL indsat i TBG DEFINITION:
Bevægelse væk fra FJ under opretholdelse af FØ / KAFØ m.h.p via OBS og lytning eller på anden måde, at tilvejebringe oplysninger om FJ ENH eller sinke disse i et af skillelinier afgrænset område.

3 Med FØ og/eller KAFØ - Forud for gennemførelse: Detaljeret planlægning (kortstudie mm) RECCE (OBS punkter, STL, TBG veje mm) FBD (indretning af STL, indøvelse)

4 Gennemførelse KAFØ  Ildoverfald fra midlertidige GRP KSTL med så mange af gruppens VB indsat som muligt FØ  Ikke behov for samlet besættelse af OBS punkter / STL FØ  Ikke behov for afsidning. KØTJ – i skjul = afsidning tæt på KØTJ (GF/OBS samt LMGSK)

5 Tilbagegangsmetoder, FØ
Springvis med overspring indenfor GRP Springvis med hele GRP

6 SPJDEL OPG og pligter EC giver DF et rum og befaler for FØ/KAFØ. DF giver GRP et rum og ikke en vej, hvori der skal gennemføres tilbagegang. Der skal min være én tilbagegangsvej i GRP rum. EC / DF styringslinier er MDL og FSL. ESK søges altid holdt på linie. Hvis GF/DF har mulighed for at gennemføre KAFØ hvor der kun er befalet FØ, meldes dette til EC som træffer en afgørelse. Normalt udnyttes alle muligheder for at bringe FJ til standsning og tilføje ham tab (jf. OPG). Dette specielt overfor KVG / IKK ENH, da ESK våbensystemer og mobilitet her ofte er underlegen afhængigt af TN. KAFØ gennemføres i princippet som baghold. Det er afgørende at STL vælges således, at FJ ikke umiddelbart kan omgå denne. Derfor er det vigtigt, at man tilpasser sine STL efter FJ karakteristika. Husk altid forhold overfor termisk observationsudstyr. Husk at distancen fra nuværende STL til næste STL i dybden, skal være kortere end afstanden til FJ på det tidspunkt hvor man vælger at frigøre.

7 SPJDEL OPG og pligter, fortsat
Ilden fra ART / MT kan anvendes under FØ for at sinke FJ. I f.m. STL som skal anvendes til KAFØ, skal ild fra ART / MT forberedes og anvendes. Ved KAFØ skal det tilstræbes, at hele GRP er indsat. Hvis GF ikke har kunne RECCE for STL efter KAFØ, kan DF / NK DEL anmodes om dette, afhængigt af SIT og PLAC. Efter ildoverfald er iværksat, er det afgørende ikke at frigøre før FJ reaktion er OBS og meldt. GF / DF sender SITREP til DF / EC som normalt, dog altid før frigørelse. Mistes FØ meldes dette altid.

8 HUSK DER MELDES: ”jeg frigører” ”jeg har frigjort” ”jeg er på hjul”
Når man sætter igang ”jeg har frigjort” Når man er på vej væk fra sin STL ”jeg er på hjul” Når man er på fastbanet vej, og chancen for at sidde fast/blive nedkæmpet er minimal


Download ppt "HKS 25 TILBAGEGANG."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google