Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Samtalebilleder til 2. påskedag

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Samtalebilleder til 2. påskedag"— Præsentationens transcript:

1 Samtalebilleder til 2. påskedag

2 Disciplene kunne se Jesus helt fysisk
Disciplene kunne se Jesus helt fysisk. Det kan vi ikke, men han er der alligevel. Det er dejligt at vide. Tal om, hvad det betyder, at Jesus møder os og går ved siden af.

3 Jesus er tæt på os, selvom vi ikke altid kan mærke det
Jesus er tæt på os, selvom vi ikke altid kan mærke det. Han kender os – og vil, at vi også skal kende ham. Tal om, hvordan vi konkret lærer Jesus bedre at kende.

4 Vi lærer Jesus at kende igennem Bibelen (pointe fra tekstvejledningen)
Klik med musen og en mand, som fortæller fra Bibelen kommer frem. En spændende og aktuel bog, som Gud vil fortælle os en masse igennem. Når Jesus skulle fortælle disciplene om sig selv, fortalte han fra Skrifterne/vores Gammel Testamente. Jesus vil vise sig gennem Bibelen/ordet for os.

5 Fortæl, hvordan disciplene byder Jesus indenfor, og hvordan han spiser sammen med dem.
Da han bryder brødet, genkender de ham. Jesus vil dele måltid med os (pointe fra tekstningen) Klik med musen og disciplene kommer frem. De havde set det før, nemlig skærtorsdag, da Jesus indstiftede nadveren. De får travlt med at løbe tilbage til de andre disciple med den gode nyhed: Vi har også mødt den levende Jesus. Klik med musen. Kan børnene genkende disse bæger på dette billede? Jesus vil også møde os. Det sker bl.a., hver gang vi knæler ved alteret. Der deler vi hans mad. Nadveren er bl.a. det sted, hvor vi fejrer Jesu død og opstandelse for vores skyld.


Download ppt "Samtalebilleder til 2. påskedag"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google