Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Anti-bestikkelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Anti-bestikkelse."— Præsentationens transcript:

1 Anti-bestikkelse

2 Anti-bestikkelse: Sammendrag
En af Tyco's virksomheder har arbejdet med en repræsentant fra Locke Company, som har fungeret som vores agent i landet Genovien i de seneste 10 år. Til gengæld for deres rolle som vores agent, modtager Locke en aftalt kommission på 8%. Locke-salgsrepræsentanten fortalte for nylig Tyco's Account Manager, at han kan garantere, at Tyco vil blive hyret til et millionprojekt, hvis vi er villige til at “betale ekstra” for det. Denne “ekstra betaling”, svarende til 12% af kontrakten, vil være til Locke-repræsentantens ven, som vil yde den “nødvendige støtte” til at sikre Tyco projektet. I betragtning af den hårde kamp om kunder i denne periode af dårlige økonomiske konjunkturer, beslutter Tyco’s Account Manager at betale en engangskommission på 20 % for at sikre, at Tyco vil blive valgt over de andre kandidater til projektet.

3 Anti-bestikkelse: Diskussionsstartere
Hvad ville du gøre, hvis du var Tyco’s Account Manager? Hvad skulle Account Manager have gjort? Hvis Account Manageren udførte den krævede due dilligence og spurgte repræsentanten om, hvad han mente med “nødvendig støtte,” ville omstændighederne være anderledes, hvis repræsentantens svar var: “Du vil ikke vide det”? “Min ven vil betale de rette folk for at få det til at ske”? “Jeg har ikke den nødvendige ekspertise til at gennemgå og godkende produktets tekniske specifikationskrav”? Ville situationen være anderledes baseret på de følgende variable? Hvis ja, hvordan? Den “ekstra” betaling var 2%? 20%? Personen, der tilbyder den “nødvendige støtte”, var ikke en ven af Locke?

4 Anti-bestikkelse: Vejledning
Tyco er engageret i at gennemføre sin forretning med hæderlighed og følge alle love i alle lande, hvor de gør forretning. Bestikkelse kan udsætte Tyco og de involverede enkeltpersoner, indvolveret i at give og modtage upassende betalinger, for straffeforfølgelse og civile sanktioner. Bestikkelse kan også give et enormt negativt bagslag for Tyco og deres medarbejderes omdømme, og det kan samtidig have alvorlige konsekvenser for Tyco's forretning. Tyco forbyder bestikkelse overalt i verden i forbindelse med enhver form for forretning.

5 Anti-bestikkelse: Det har du lært
Tyco støtter alle anti-bestikkelseslove i alle lande, hvor de gør forretning. Manglende overholdelse af virksomhedens anti- bestikkelsespolitik og procedurer kan give grundlag for disciplinære handlinger op til og inklusive opsigelse. Hertil kommer, at enkeltpersoner kan straffes med bøde og/eller fængsel for at bryde lovene om anti-bestikkelse, som resultat af civil håndhævelse eller strafferetslig forfølgelse. Det er vigtigt at huske at inddrage den juridiske afdeling, så snart der er en ændring i en godkendt kommissionsstruktur.

6 Fremsætte en bekymring
Det er vigtigt at hjælpe til med at bevare vores vitale værdier og vores omdømme. Hvis du ser en handling, der gør dig ubekvem, eller hvis du føler, det er upassende, er der mange muligheder for at videregive en bekymring. De er: Ledere HR-repræsentanter Juridisk afdeling Ombudsmandens kontor eller ConcernLINE Vital Tyco Concerns hjemmeside for bekymringer* ( *BEMÆRK: Medarbejdere i Frankrig, Belgien, Tyskland og Spanien skal kun rapportere finansielt relaterede bekymringer, når der rapporteres via ConcernLINE eller Vital Tyco Concerns hjemmeside for bekymringer.


Download ppt "Anti-bestikkelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google