Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kontrol af fejl i ansattes ret til ferie med løn Hvad skal du som TR kontrollere? Hvad skal du gøre hvis fejl konstateres?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kontrol af fejl i ansattes ret til ferie med løn Hvad skal du som TR kontrollere? Hvad skal du gøre hvis fejl konstateres?"— Præsentationens transcript:

1 Kontrol af fejl i ansattes ret til ferie med løn Hvad skal du som TR kontrollere? Hvad skal du gøre hvis fejl konstateres?

2 Kontrol af fejl i ansattes ret til ferie med løn Tjek om der ved indberetning af timer i ferieperioder alene er angivet dagvagter. Eksempelvis 8.00-15.24.

3 Kontrol af fejl i ansattes ret til ferie med løn Hvis normal rulleplan er fraveget, da skal du gå til ledelsen og der gøre opmærksom på, at honorering under ferie jf. overenskomst er fast påregnelig løn – Det vil sige, at der skal indberettes samme antal vagter, som udløser særydelser, som hvis den ansatte havde været på arbejde.


Download ppt "Kontrol af fejl i ansattes ret til ferie med løn Hvad skal du som TR kontrollere? Hvad skal du gøre hvis fejl konstateres?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google