Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lidt om de kommende vandindvindingstilladelser Eskild Lund, Lejre Kommune, er det sløve læs, der har sørget for, at I endnu ikke har modtaget de nye vandindvindingstilladelser.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lidt om de kommende vandindvindingstilladelser Eskild Lund, Lejre Kommune, er det sløve læs, der har sørget for, at I endnu ikke har modtaget de nye vandindvindingstilladelser."— Præsentationens transcript:

1 Lidt om de kommende vandindvindingstilladelser Eskild Lund, Lejre Kommune, er det sløve læs, der har sørget for, at I endnu ikke har modtaget de nye vandindvindingstilladelser. Lejre Kommune har p.t. meddelt 1 ny vandindvindingstilladelse. (Til Roskilde Vand)

2 Mere om vandindvindingstilladelser I har alle lovlige vandindvindingstilladelser. Lejre Kommune skal have meddelt nye tilladelser senest 1 år efter at den kommunale vandhandleplan er vedtaget og offentliggjort, dvs. den 6. november 2016.

3 Mere om……. I har stort set alle haft tilladelserne i partshøring – og nogle har kommenteret dem. Siden da: Er lovgivningen ændret Er Naturstyrelsen blevet færdig med kortlægningen (Dette er en stor gevinst) Klagevejledningen skal tjekkes, så den er ok hos alle.

4 I synes bl.a. ikke om….. Tilladelsernes længde Indmåling af boringer Pejling af boringer Kontrol af vandmåler på udpumpet vandmængde Udledningstilladelserne til filterskyllevand

5 Nogen har måske…. Hvis I har lavet noget om i vandværket, så beskrivelsen af værket ikke passer med det tidligere udsendte udkast til tilladelse, så lad os tage en høringsrunde mere…… Der er ingen grund til, at tilladelserne ikke skal være i orden fra dag 1, – når de skal gælde i en 30 årig periode.

6 Hvornår kommer tilladelserne? Vandplanen er stadig gældende. Vandområdeplanen forventes vedtaget før sommer Lejre Kommune vil gerne give tilladelserne før sommer – og gerne sådan, at klageperioden ikke ligger i sommerferien. Ellers bliver det lige efter. I må vælge.

7 Hvad mere? Inden sommerferien går vi i gang med arbejdet med indsatsplaner for grundvandsbeskyttelse (MEGET stort arbejde) Udkast til indsatsplaner skal ligge inden årets udgang (november). Vi skal have møder med samtlige vandværker – og fællesmøder. Vi ansætter ”skriverkarle”.

8 BNBO (Boringsnære beskyttelsesområder) Staten er i gang med at beregne BNBO I Lejre Kommune ved vi ingenting om, hvornår der foreligger noget. Udvalget for Teknik og Miljø har besluttet at se på indsatsplaner for grundvandsbeskyttelse for sig og BNBO for sig.


Download ppt "Lidt om de kommende vandindvindingstilladelser Eskild Lund, Lejre Kommune, er det sløve læs, der har sørget for, at I endnu ikke har modtaget de nye vandindvindingstilladelser."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google