i <Navn> Kommune

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
QR-koder.
Advertisements

SharePoint Codecamp. SharePoint Bruger Gruppe  Intro til dagen, Anders.  Authentication i forbindelse med Apps – Oauth, Low trust/High trust, Mads.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Kløverstier - en forstadsfortælling om det gode liv.
UDVIKLINGSKONSULENT, NATURSTADION
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Projekt - Litteratursøgning og skriftlighed
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
For børn der har svært ved/ikke kan begå sig i en ” almindelig ” idrætsforening. R.H.I.F.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Velkommen til Kløverstier – et projekt der forener oplevelse med motion Inspirationsmøde 15. januar 2013, Middelfart og 17. januar 2013, Brøndbyøster.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Dansk Orienterings-Forbund Klubledermøder juni 2013 • ”Find vej i Danmark”-dagen • Jagten gennem historien – Golden Days • Find vej Plus • Vision 2015.
Frivillige og sundhed Mads Ellegaard
Grundlæggende Foto Photoshop Elements.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Forskningens døgn om Viden fra nettet? 28. april 2011 Lektor og Pæd.IT koordinator Anne Grete Rasmussen, Ankerhus, UCSJ 1 Ankerhus 28. april Web2 - Anne.
Music Theatre - Musikteater Middelfart
Lav jeres egen forretning
NetBeans Installation og brug.
Tre klare nationale mål
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Er du klar til en udfordring? Flot anlagt rute 10, 21 og 42 km.
Middelfarts Kløversti Friluftsrådets inspirationsmøde d. 15. januar
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv Velkommen til Fællesmøde den 29. oktober
Find Your Friend app og (mobil) kommunikation
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Velkommen til ellenwhite.dk ellenwhite.se Ellen White på de tre skandinaviske sprog.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Lokale grønne partnerskaber
Motionsrum på LYSTHUSBAKKEN i KNORRENBORG VANG for voksne og børn Et forslag (fra 2008) til ”Bedre Friluftsliv” fra Gang i Fredensborg.
Årsplan – en kort en lang
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
Krible Krable - Formål Inspirere, motivere og understøtte til at:
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Lorem ipsum dolor sit.
Ole Dreyer Velkommen Møde i Landsdelsforum 6. oktober 2014.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Trafik & Byrum, Simon Wrisberg Kollektiv trafik i et helhedsperspektiv – d. 11. januar 2012 Kollektiv trafik i Helsingør.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Skolespor – SPOR.DK Kom ud i virkelighedens landskaber.
Vare Nr – Navn, læge, dato Logo Indtast user-id User Id Indtast password Password Log in Page 1Page 2 Page 3 (Scroll liste) Page 4 Logo Log ud 1 Navn på.
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Dansk Hg 2X. Velkommen  Hvem er jeg?  Hvem er I?  Hvad skal vi lave?  Hvordan?  Hvornår har vi fri?
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Interaktiv skærm.
Lavet af zander og Oliver .T
Evt. information vedr. check
Brug naturen som sjovt motionscenter
Indtast brugernavn og kodeord som er fremsendt i mail.
Foto til Salme 23.
435_Vær velkommen, Herrens år 1, S1
Skabelon mailopsætning
Palmesøndag Dagen, hvor Jesus blev hyldet!
Vær velkommen, Herrens år (nytår)
Northwind Traders Hvem er vi?
Joanna Ta´ mig med til dit drømmeland, der hvor man kan drømme,
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Vi starter med et tomt regneark
SRO 2018 hHx.
Anne Wallace VICEDIREKTØR Hovedgaden Storkøbing Kontor Kontor
Team Danmark-ordningen
Prisindsamling med HP iPAQ 214.
CoWelder UR5/Omega² CoWelder 300 Kollaborativ svejserobot.
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

i <Navn> Kommune endomondo.com og endomondos mobil app, der kan hentes gratis i App Store og på Android Market. kløverstier.dk Kløverstierne i Danmark er blevet til i et samarbejde mellem Danmarks Idræts-Forbund, Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, Dansk Firma-idrætsforbund, Friluftsrådet og 10 pilotkommuner. Udviklingen af stierne er finansieret af Nordea-fonden og Tips- og Lottomidlerne til Friluftsliv. Mere information om Kløverstierne, deres forløb og seværdigheder kan findes via ”Citat eller foto Ebis maximag niminto quodis nos quid quas evendit officatas del exceaque reseque doluptaera volupta que doluptatem quid untur” i <Navn> Kommune <Kommune logo ind her> Velkommen på Kløverstierne, som er for dig, der vil ud i det fri og kombinere oplevelser og frisk luft med motion. Vælg den rute, der passer dig i forhold til længde eller seværdigheder. Vælg mellem den grønne rute på 2½ km, den blå på 5, den røde på 7½ eller den sorte på minimum 10 km. Her i folderen kan du lade dig inspirere til valg af rute og bruge den som en guide undervejs.

Ruteforklaring tekst tekst tekst tekst