Uafhængige LifeWave Distributører

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Måske er I gode venner i et år,
Advertisements

SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
LinkedIn Intro.
Flickr.com – online billeddeling
Breve og mails mvni-selandia.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
1 Diamanter, Dollars, Stjerner & Præsidenter Om Distributør-niveauer, Indtægter, STAR PROGRAM & Rang.
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvordan virker Backoffice Hvilken strategi og taktik skal man anvende
Trin 1: Find kvitteringer
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Mentaltræning Målsætning
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Børn og sorg - og sprældøde døde
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Den glade CEO og iværksætter!
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Backoffice præsentation
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
WAVE-BONUS DET ER IKKE KUN ET SPØRGSMÅL OM, HVOR MANGE PENGE DU VIL TJENE! DET ER ET SPØRGSMÅL OM, HVOR HURTIGT DU VIL TJENE DEM! 1.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
Projektlederens rolle(r)
Træning - Patching forberedelse
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Backoffice præsentation
NETVÆRK mere målrettet Hvilke netværk bruger du? Hvad bruger du dem til? Hvilke af dine netværk giver kontakt til topledere? Hvilke rummer nogen, der er.
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Træning for nye distributører
Omgangstone og kollegialitet
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
»En mand havde to sønner
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Workshop Motivation og fokus på målet
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
KOPIER TIL COPYDAN TEKST & NODE VEJLEDNING. BAGGRUND Forfattere, komponister, illustratorer og udgivere har krav på betaling, når deres værker kopieres.
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
Den gældbundne tjener Matt 18,21-35.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Salg til det offentlige - Næsten det hele er sandt!
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Tommy Engedal Kronborg
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Træning for nye distributører
Præsentationens transcript:

Uafhængige LifeWave Distributører Træning i invitation

Program Hvad er mit første delmål? Uafhængige LifeWave Distributører Program Hvad er mit første delmål? Hvad er det første jeg skal gøre for at nå det? Hvem skal jeg kontakte? Hvordan inviterer jeg?

Dit første delmål? Manager! Uafhængige LifeWave Distributører Dit første delmål? Manager! Du er Guld distributør eller højere Minimum 110 PV (2 pk) gennem en 5 ugers periode 2 personligt sponsorerede minimum Sølv distributører i hvert ben.

Hvad er det første jeg skal gøre? Uafhængige LifeWave Distributører Hvad er det første jeg skal gøre? - og hvordan får jeg succes med min forretning? I starten skal du kun INVITERE til et møde, ikke PRÆSENTERE! Sælg mødet, ikke forretningen! På møder hjemme hos dig eller ude hos den enkelte, deltager din sponsor indtil selv kan. På store møder er der altid andre der kan præsentere forretningen, indtil du selv kan.

Uafhængige LifeWave Distributører Hvem skal jeg kontakte? - kender jeg nogen? Skriv alle du kender ned på en liste, uden at sortere  - nogle har brug for vores produkter, andre vil gerne selv arbejde med konceptet. Dem du tror vil - vil ikke… Dem du tror ikke vil - vil gerne… Dem du tror kan, kan ikke… Dem du tror ikke kan, kan…. Kontakt derfor dem allesammen  - det kan jo være at de kender nogen…

Uafhængige LifeWave Distributører Hvordan inviterer jeg? - formuleringer “Er du åben for at tjene penge ved siden af det du beskæftiger dig med i dag!” ‘Private’ kontakter: “Jeg har fundet en mulighed hvor vi kan tjene penge, ved siden af det vi laver i dag. Jeg vil derfor gerne mødes med dig”. __________ ‘Professionelle’ kontakter: “Jeg arbejder med et forretningsprojekt og jeg leder efter nogle nøglepersoner at samarbejde med. Er du åben for at....”

Jeg vil meget gerne have dig med til et vigtigt møde! Uafhængige LifeWave Distributører Jeg vil meget gerne have dig med til et vigtigt møde! “Hvad drejer det sig om?” Hovedsageligt har vi mulighed for at afhjælpe andre med bla. smerter, søvnproblemer, mere energi etc., OG samtidig opbygge en god forretning. Er du åben for at tjene penge ved siden af det du beskæftiger dig med til hverdag? “Ja, hvornår?” På tirsdag fra kl. 19-21. “Det vil jeg meget gerne!” Det er jeg glad for – jeg sender dig en mail med en mødebekræftelse med tid og sted. Skal jeg hente dig..osv.

Ved “Ja tak” - bak ud, sig ikke mere! Uafhængige LifeWave Distributører Ved “Ja tak” - bak ud, sig ikke mere! - kun: “Jeg sender dig en mail med en mødebekræftelse med tid og sted”.

Invitér som var du betalt for det  Uafhængige LifeWave Distributører Uafhængige LifeWave Distributører Invitér som var du betalt for det  (Her er intro i Glostrup brugt som eksempel, men du kan altid finde introer i hele landet på FB > Zimpal).

Kontakt din sponsor hvis du er i tvivl. Uafhængige LifeWave Distributører Husk- keep it simple! Kontakt din sponsor hvis du er i tvivl.