Blackboard Blackboard er det interne skolesystem, der bruges af lærere og studerende på UCSyd.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Advertisements

JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Modul 3C Ideudvikling med anvendelse af principper som stimuli.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Readymades / genbrugskunst
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Undervisers hjemmeside som læringsplatform Presenteret af Johnni Olsen, underviser i samfundsvidenskab på socialrådgiveruddannelsen i UCSJ, Nykøbing F.,
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion,
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
ForældreIntra – kom godt i gang! – med hvad???
Kommunikation/IT projekt Grov skitsering + analysering vha. gestaltlove og interaktionsdesign Martin, Nadia, Nicolaj & Sameh.
2014 MobilePeople All Rights Reserved Digital selvbetjening - der giver glade brugere MobilePeople MP E-Learning Et elektronisk kursus forløb til at uddanne.
CMS Content Management System To adskilte systemer – Åben – Lukket Det betyder, at forsiden skal bevares i hvert system at hvert system skal have sine.
Digital Post – kommunikationen til borgerne 9. september 2013.
Spørgeskemaundersøgelse
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Reservatet Ledelsesperspektiverne og erkendelsesteori Erik Staunstrup
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Kompetencehjulet UC Syds IKT kompetence projet For projektbeskrivelsen, se IT- og TelestyrelsenIT- og Telestyrelsen Direkte link til projektbeskrivelsenprojektbeskrivelsen.
1 Studiestartsprojekt timers case. SDU som brand.
Prestudy med fleksibel vejledning Rasmus Mørk Underviser på HTX Skjern Byggeri og Energi.
Digital Post – kommunikationen til borgerne
Læring, kommunikation og samarbejde
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light. AUGUST 2014 AARHUS UNIVERSITET AU BLACKBOARD.
Det udvidet læringsrum En tentitativ beskrivelse af situeret læring i IDEATION som praxisfællesskab Martin Hesseldahl PBA Design & Business IDEATION 13.
3.Lektion: Identitet 3.Lektion i undervisningsforløbet ”Identitet i forandring”, baseret på kapitel 3 i Luk Samfundet Op! af Brøndum og Hansen, Columbus.
Lektion 1: Hvad er velfærdsstaten ifølge jer
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
18. Strategisk analyse af interne forhold
Birgit Mikkelsen FC FIRST CLASS. Birgit Mikkelsen FC Hvad? Hvordan?
SkolekomSkolekom Hvad er skolekom.. [1][1]SkoleKom tilbyder dig at anvende en kombination af mail og virtuelle rum [1] Introduktionsmail på skolekom [1]
Hvordan får man mest ud af Forældreintra
Problemløsningsheuristik I.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Salg til det offentlige - Næsten det hele er sandt!
1 Skanderborg High på tv3play.dk Marketing Plan. 2 PRESSE OG ON AIR KOMMUNIKATIONSINDSATS Promo Der produceres 2 promoer. Leveres af produktionsselskabet.
Orientering om skriftlige prøver (eksamen, termins- og årsprøver) 2016.
3 MAJ 2016 TINE WIRENFELDT JENSEN AKADEMISK SKRIVNING Udvikling af studerendes skrivekompetencer.
Grønlandske efterskoleelever Langt de fleste elever har et godt efterskole ophold i Danmark Det er en stor hjælp for senere uddannelsesforløb at de har.
Skab dit eget kommunikationsværktøj. Dette er et værktøj til dig, som vil Have orden i og styr på din kommunikation Være mere effektiv i brugen af dine.
Introduktion til Badminton People. Spiller/forældre 2 – i – 1 Denne del af BadmintonPeople erstatter den gamle KLUBPORTAL og det gamle INFOSPORT Denne.
HOW TO BLACKBOARD DETTE ER EN VEJLEDNINGSMANUAL TIL ANVENDELSE AF BB.
Den åbne innovative folkeskole
EKsamen på Horsens Gymnasium 2017
AT-eksamen 2017.
Bjarne Wahlgrens definition
- Kom tættere på dit barns skolegang
Introduktion til Badminton People
Håndtering af øvelseshold og gruppeafleveringer
Workshop for it-supportere i Moodle og PraxisOnline 23. oktober 2015
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Del 2 - Synliggørelse af hvordan vi hver især bidrager til løsningen af kerneopgaven. Til proceslederen: Inden du gennemfører processen med medarbejderne,
SÅDAN STARTER DU MED VURDERING AF ARBEJDSBEVÆGELSER / EGA
Den gode tone Lse.
Elevplansmuligheder i dag
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Radiokommunikation Aktiv lytning – 2 ark m/figurer
Den gode tone Lse.
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Hvad ved du allerede Fortæl din makker: Hvad er digital kommunikation?
EKsamen på Horsens Gymnasium 2019
Velkomst fra Studievejledningen Health
Præsentationens transcript:

Blackboard Blackboard er det interne skolesystem, der bruges af lærere og studerende på UCSyd.

Bb som Blackboard kaldes i daglig tale, er noget vi udelukkende bruger til skolebrug. Her kommunikerer vi med lærerne, downloader vores lektier og evt. kompendier. Her kan vi også indhente info, hvis vi har haft en syge/fraværsdag. På Bb skal man logge på for at kunne se ens egne informationer. Man har en forside, der er de fag man følger og div. Infosteder man har brug for. Der er forskellige forums i hvert fag: Opslagstavle, Oversigter, Undervisere, Materialer, Kommunikation, Forum, Grupper, Værktøj.

Janies Forside på Bb

Bb som urskov Bb kan være en urskov at finde rundt i som ny studerende. De fleste lærere har deres eget system og i starten, kan det faktisk tage længere tid at finde opgaverne, end at lave dem. Det hjælper med øvelse og flittig brug og på nuværende tidspunkt, vil vi mene at vi ville kunne finde hvad som helst derinde.