Adrián de Santiago de Compostela

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Mundos lección 19 El piso nuevo. Comprar un piso Conchita har købt en ny lejlighed. Den har kostet hende seks millioner pesetas. Hun har betalt en million,
Advertisements

Her er spørgeordene på DANSK og på spansk
Livets Ord November 2008.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Verdens 7 underværker.
En storbyferie i Barcelona
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Studieophold i Madrid ved Peter Egumfeldt Hvorfor Madrid?  Forbedre mit spanske  Nye og spændende omgivelser  Har hørt meget godt om byen  Vejret.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Hvad gør livet så værdifuldt?
International profil for b-klassen
”Hr. Altmuligmand” af Lea Bodzioch Talelærer/neurologopæd
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Vores Fritid Laura & Martine. Sove Martine sover 62 timer om ugen Laura sover 56,5 timer om ugen.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Refleksion over sidste gang !
Nu følger lidt supplerende oplysninger om former og afvigelser fra dansk.
Konjunktiv Introduktion.
Badeferieby Tisvildeleje. Tisvildeleje – strand, natur, ro og badeliv Tisvildeleje kendes for sin strand, naturen og sine klassiske badehoteller – som.
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Nu er vi ved DEL 3 Flere tegn og signaler et tegn (fx et symbol) kan godt bruges som et signal: fx kan dannebrog signalere at at vi nu er i Danmark og.
1. Moussa Lô in ”Porte Paroles” Hvorfor har denne nat været super? fordi de har fanget mange fisk Hvor sender de størstedelen af de store fisk hen? De.
Mireia de Barcelona Heidi, Jeanet, Michelle, Line og Malene.
PRÆSENS -AR VERBER -AR VERBER Hablar = at spise Jeg spiser = hablo
Øvelser i spansk annoncer. Qué Leer betyder Hvad skal man læse. Prøv om du kan tyde annoncen. Giv så mange oplysninger, som du kan.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Presenta a vuestra empresa. … y presenta también vuestro producto emprendador.
Vokse gennem venskab!.
Hvad gør livet så værdifuldt?
En ganske from historie….
Research light om Værestedets betydning Sted: Forår-sommer 2012.
Elevaktiverende undervisning
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Hvem er du i Juleevangeliet?
»En mand havde to sønner
Hebr. 4:12 For Guds ord er levende og virksomt og skarpere end noget tveægget sværd; det trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd og marv fra ben.
Region Midtjyllands tilbud 2013
Kristen mystik – den spirituelle gudsopfattelse..
HVAD SIGER BIBLEN OM KVINDER SOM HANNE?. Hvem kan finde sig en dygtig hustru? For hun er langt mere værd end juveler.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Badeferieby Hornbæk. Det maritime Hornbæk Hornbæk er kendt for sin lækre lystbådehavn og sin gode strand – og for Ilse Jacobsen, som har integreret Hornbæk.
¡Bienvenidos a ”Spansk fagdag” ! 
Sesión 4: Argumentación 1.El papel de la argumentación 2.Estructura de la argumentación 3.Tipos de argumento 4.Estrategias de argumentación 5.Elección.
Futuro Futuro (fremtid) kan laves på 2 måder på spansk.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Raza, botas y nacionalismo Mario Vargas Llosa El País, 15 de enero de
Sammenligningsspejle
DATIVSTYRENDE UDSAGNSORD + PRONOMINER
Efter mange års søgen har vi jo fundet vores nye Spanske Paradis i Guaza ca 300 km nord for Madrid …. Julen og nytår 2009.
Brug PresentMe me/index.html.
Modalverber Mådesudsagnsord. Poder (ue) at kunne, måtte Soler (ue)at pleje (at gøre) Querer (ie)at ønske, ville, at have lyst til Deber at burde, at skulle.
Klik på musen og se siderne
ESPAÑOL.
¿Te puedes presentar, por favor?
Videohoy.es te trae los mejores videos de risa de toda la web, videos locos que realmente te harán mejorar tu dia, recuerda buscar los mejores dentro de.
Livets Ord Marts 2018.
Los toros - ¿cultura o maltrato?
Haven.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Præsentationens transcript:

Adrián de Santiago de Compostela La Buena Vida Adrián de Santiago de Compostela

¿dónde está Santiago de Compostela ...¿dónde está Santiago de Compostela? Santiago de Compostela es la capital de Galicia en el noroeste de España ...¿en qué región está Santiago de Compostela? En Galicia en el noroeste de España ...¿qué idiomas se hablan allí? En Santiago de Compostela se hablan galicin ...¿qué hace un peregrino hoy en día? Los Peregrinos camina todavía a Santiago de Compostela ¿Te gustaría hacer el Camino de Santiago? ¿Por qué (no)? Si Opgave 1

Opgave 2 Teksten = gaden “Santiago” Santiago  apostelen “Santiago el Mayor’s” grav Santiago = kendt spansk Skytsengel Europa hørte  Pilgrimms vandring Santiago = Flere gader På gaden er der = Kapeller, Klostre og Herberg Opgave 2

Adrían bor i Galicien i det nordlige Spanien i byen Santiago de Compostela. Det mest kendte område er Camino de Santiago. Mange turister tilbagelægger vejen ikke kun for tilbedelse men derimod som en tankefuld aktivitet for at bringe dig tættere på naturen og på dig selv. Adrían interviewer nogle turister som er ankommet til Santiago på la plaza de la catedral. Santiago er en meget gammel og meget charmerende by. I sin fritid kan han godt lide at tage til stranden såvel om vinteren som om sommeren, for at surfe eller stå på bodyboard selvom det er koldt om vinteren. Adrían studerer produktion af audiovisuelle ting som fjernsyn, radio og biograf. Vi har besøgt ham på hans skole hvor han viser os klasseværelserne, sine venner og produktionerne som bliver forberedt. Opgave 3

El Camino de Santiago esta un calle en la autonomía Santiago de Compostela Adrián vive en el Camino de Santiago. Adrián es un monitor de un grupo scout. El grupo de scout va a ir a paesos. Adrián está estudiando la carrera de producción de audiovisuales Adrián pratica surf y bodyboard. Side 47 midt for.. En el futuro Adrián gustaría trabajar en cine y en televisión. Opgave 4+5

-F -C Opgave 6