Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

BRUGER VEJLEDNING TIL WEBSHOPPEN. Denne guide hjælper dig til en nem & hurtig brug af vores webshop.
Den sidste adgangskode du skal huske - Nogensinde
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
It-hjælp til mindre it-parate virksomheder på biblioteker
Grundlæggende PowerPoint
Telos Team Introduktion.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
(Automatic Delivery Rewards)
ForældreIntra Østerhøjskolen Formålet er
Gruppeorganisering og synlighed
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
”Find talentet” - introduktion
Adgang til Fællesnettet To grupper af brugere A)Tilknytning til en skole – lærer eller pædagog oprettet på en skoles intranetTilknytning til en skole B)Ikke.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Grundejerforeningen Jægervangen
Aktiv brug af Søften Portalen
Foreløbig e-Læringsprogram til ændret søgeportal februar 2014 Simpel søgeportal.
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
TDNet Overvågning af ny forskning via tidsskrifters indholdsfortegnelser.
SkoleIntra og integration med kommunale platforme - digital Signatur
Adgangsstyring og brugeradm.
Elektroniske holdkort
Oprettelse af Digital Post
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
På det efterfølgende dias (startsiden) er vist formationen.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Mail på tablet og pc ligger på Kone´s server og kan hentes på adressen
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Test 1 Klik her for start. Hvor skal du klikke for at få designvisning?
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Studiestart - hjælp med IT
Velkommen KEA IT - intro
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Det starter med en mail… Link til den konkrete eksamen.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Synliggør dit lederskab med et nyhedsbrev. Dette er værktøjet for dig, der vil Sikre at dine medarbejdere har fokus på de vigtigste emner eller udfordringer.
HOW TO BLACKBOARD DETTE ER EN VEJLEDNINGSMANUAL TIL ANVENDELSE AF BB.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 1. MARTS KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning i at logge ind og oprette ny sag på HelpDesken for brugere.
Elektroniske holdkort
PowerPoint-skabelon Husk
EASJ – IT SYSTEMER helpdesk.easj.dk.
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Overblik med Instruktørrollen
Nye digitale løsninger
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
Information om Aula til forældre
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator og medarbejder

Indhold i vejledningen Hvad er SFI Collect – IT-systemet bag FIP (s. 3) Projektadministrator og oprettelse af medarbejdere (s. 14) Medarbejder som administrator af respondenter (borgere) (s.30) Besvarelse af borgerskema (s.50) Besvarelse af sagsbehandlerskema (s.61) Administrere respondenter (borgere) (s.71)

1. Hvad er SFI Collect? IT-systemet bag FIP

Hvad er SFI Collect? SFI Collect er et web-baseret dataindsamlingsværktøj, som giver mulighed for: at VIVE opretter spørgeskemaer, som kan besvares på nettet. at medarbejdere i eksterne organisationer (fx kommuner) selv kan oprette respondenter At data lagres på en sikker server hos VIVE.

SFI Collect og FIP VIVE opretter kommunen og en projektadministrator i hver kommune Projektadministratoren skal oprette de medarbejdere, der skal anvende FIP Medarbejderne skal oprette respondenter (borgere, som skal indgå i FIP) Medarbejderne kan herefter udfylde medarbejder- og borgerskemaerne for de borgere, der er oprettet Alle medarbejdere har adgang til skemaer for alle borgere indenfor deres egen kommune

SFI Collect og spørgeskemaer To spørgeskemaer skal udfyldes for hver respondent: Borgerskema (udfyldes sammen med respondent). Dette skema er oversat til fem sprog: engelsk, arabisk, somalisk, farsi og tingrinya, som kan udleveres til respondent. Skemaet i selve Collect (på skærmen) er på dansk. Sagsbehandlerskema (udfyldes kun af medarbejder) Inden for de første 24 timer efter et skema er udfyldt og gemt, kan det hentes frem og rettes. Efter de 24 timer er gået, er det ikke længere muligt at rette i skemaet, men man kan stadig se besvarelserne. Spørgeskemaet kan printes og kan gemmes på lokal server.

SFI Collect og spørgeskemaer - Gemme spørgeskemaer Den konkrete procedure for at gemme spørgeskemaer er afhængig af lokale IT-systemer. Uanset lokale IT-systemer skal print først vælges, herefter print pdf-fil og til sidst gem pdf-fil. For nærmere detaljer spørg lokal IT-support.

Grafisk illustration af borgerens eller sagsbehandlerens besvarelser Eksempel på borger Graf kan printes ud og benyttes i samtalerne

PDF-filer som supplement på www.SFI.dk Sagsbehandlerskema Borgerskema på følgende sprog: Dansk Engelsk Arabisk Somali Farsi Tigrinya Grafisk fremstilling af borgerskema (stjerne) Vejledning i brug af Collect. Se https://www.sfi.dk/idvmateriale/

https://collect.sfi.dk/ Adgang til SFI Collect https://collect.sfi.dk/

Login – Skriv: collect.sfi.dk

Glemt kodeord Projektadministrator skal henvende sig til de projektansvarlige på VIVE for at få nyt kodeord. Medarbejdere skal henvende sig til lokal projektadministrator for at få nyt kodeord.

SFI har fået nyt navn og logo I skal være opmærksomme på, at SFI pr. 1.7.2017 er fusioneret med KORA (Kommuner og Regioners Analyseinstitut), og at den nye organisations navn og logo er: (Obs: I logger stadig på collect med adressen: collect.sfi.dk)

2. Projektadministrator og oprettelse af medarbejdere

https://collect.sfi.dk/ Adgang til SFI Collect https://collect.sfi.dk/

Adgang til SFI Collect Login og kodeord udleveres af de projektansvarlig på VIVE Det er muligt efter første login at ændre kodeord

Adgang til SFI Collect

Projektadministrator startside=”MIN SIDE”

Projektadministrator Administrer medarbejdere Gennemgås under ”medarbejder som administrator af respondenter”

Projektadministrator (1) tilføj ny medarbejder

Projektadministrator (2) tilføj ny medarbejder

Projektadministrator (3) tilføj ny medarbejder Hvis cpr-nr. ikke udfyldes, skal fluebenet fjernes

Projektadministrator (4) tilføj ny medarbejder Ny medarbejder tilføjet

Projektadministrator (1) fjern medarbejder

Projektadministrator (2) fjern medarbejder

Projektadministrator (3) fjern medarbejder Hans fjernet

Projektadministrator (1) rediger medarbejder

Projektadministrator (2) rediger medarbejder Navn ændres Brugernavn ændres Kodeord ændres. (Rediger bruges mest til at give nyt kodeord.)

Projektadministrator (3) rediger medarbejder De nye oplysninger

3. Medarbejder som administrator af respondenter

https://collect.sfi.dk/ Adgang til SFI Collect https://collect.sfi.dk/

Adgang til SFI Collect Login og kodeord udleveres af projektadministrator Det er muligt efter første login at ændre kodeord

Adgang til SFI Collect

Medarbejder Startside = ‘MIN SIDE’

Dine oplysninger

Dine oplysninger Klik Klik

Dine oplysninger (1) rediger oplysninger om dig selv

Dine oplysninger (2) rediger oplysninger om dig selv

Dine oplysninger (1) skift dit kodeord

Dine oplysninger (2) skift dit kodeord

Dine oplysninger (1) udfyld skema om baggrundsoplysninger Formular skal efterfølgende ind her

Dine oplysninger (2) udfyld skema om baggrundsoplysninger

Dine oplysninger (3) udfyld skema om baggrundsoplysninger

Dine oplysninger (4) udfyld skema om baggrundsoplysninger Tilbage til startside

Tilføj ny respondent

Medarbejder (1) tilføj ny respondent

Medarbejder (2) tilføj ny respondent

Medarbejder (3) tilføj ny respondent Validering er valgfri, men anbefales at benytte

Medarbejder (4) tilføj ny respondent

3. Besvarelse af borgerskema

Udfyld borgerskema (1) første besvarelse

Udfyld borgerskema (2) første besvarelse

Udfyld borgerskema (3) første besvarelse

Udfyld borgerskema (4) første besvarelse

Udfyld borgerskema (5) første besvarelse For print af skema se: vis udfyldt borgerske-ma side 59 Borgerskema kan ændres inden for de første 24 timer

Udfyld borgerskema (1) efterfølgende besvarelser

Udfyld borgerskema (2) efterfølgende besvarelser

Vis udfyldt borgerskema (er) og tilhørende graf

Vis udfyldt borgerskema Benyttes også til at rette skema inden for de første 24 timer og til at printe skemaer.

Graf over borgerskemaer Print

5. Besvarelse af sagsbehandlerskema

Udfyld sagsbehandlerskema (1) første gang

Udfyld sagsbehandlerskema (2) første gang

Udfyld sagsbehandlerskema (3) første gang

Udfyld sagsbehandlerskema (4) første gang

Udfyld sagsbehandlerskema (5) første gang

Udfyld sagsbehandlerskema (5) første gang

Udfyld sagsbehandlerskema efterfølgende besvarelser Spørgsmål om baggrundsoplysninger besvares ikke nu som i første besvarelse. Ellers samme skema og procedure som første besvarelse.

Udfyld sagsbehandlerskema Vis skemaer og tilhørende graf Benyttes også til at rette skema inden for de første 24 timer og til at printe skemaer.

Graf over sagsbehandlerskema Print

6. Administrer respondenter (borgere)

Medarbejder (1) fjern respondent

Medarbejder (2) fjern respondent

Medarbejder (3) fjern respondent

Medarbejder (4) fjern respondent

Medarbejder (1) rediger respondent

Medarbejder (2) rediger respondent

Medarbejder (3) rediger respondent h indsat

Medarbejder (4) rediger respondent

Status over udfyldte skemaer

Tilbage til startside