I mine øjne Rasmus Seebach 2011 1.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Music: Nightengale Serenade
Advertisements

Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Musik: Nightengale Serenade
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
De evige tre Tove Ditlevsen
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den barmhjertige samaritaner
En Ny begyndelse – med livets begrænsninger. For korlederen. Al-ajjelet-ha-shahar. Salme af David. Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig? Du er.
I østen stiger solen op Nu titte til hinanden Solen begynder at gløde.
301 – Det er så yndigt at følges ad 1, S1 Det er så yndigt at følges ad for to, som gerne vil sammen være; da er med glæden man dobbelt glad og halvt om.
Hvordan laver jeg en pude efter mit hoved? Følg denne enkle vejledning, så er du godt på vej.
523 – Din kraft, Guds menighed 1, S1 Din kraft, Guds menighed – dit hjerte og din glæde, er troens hem’lighed at Kristus er til stede: Bag bøn og salmesang,
Livets Ord Januar 2016 Kommentar af Fabio Ciardi (OMI)
Komme dit rige iblandt os
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
211 – Rejs op dit hoved 1, S1 Rejs op dit hoved, al kristenhed! opløft dit øje, slå ej det ned! i Himlen du har hjemme; dér er dit hjerte, dér er din skat,
Advent Jesus KOM og han KOMMER TEMA: Advent
handel, event og mediegrafik
Fra vugge til grav, Vejen,
Hvem er så egentlig min næste?
Gud vær min styrke for livet
Hver en ny dag er bedre end i går,
599 – Se, jeg vil bære budskabet, Herre, 1, S1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Inspiration spørgsmål og Billeder
472 – Jeg skabte den første dag 1, S1
067 – Hvad mener i om Kristus 1, S1
Du kom med alt det der var dig
Nåden Nåden er din dagligdag, 2. Nåden er den kærlighed,
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Gud, du mig ser Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Så tag mit hjerte i dine hænder,
273_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
PÅSKE-SALME-SANG.
Klik på musen og se siderne
«Men drives I af Ånden, er I ikke under loven» (Gal 5,18).
I Danmark er jeg født I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme,
Livets Ord “Tag med sagtmodighed imod det ord, som er indplantet i jer, og som kan frelse jeres sjæle” September 2018.
Skal alt blive tavshed Skal alt blive tavshed, 2. Skal ansigtet stivne
Flyums 5-afsnitsmetode
Du kom med alt det der var dig
Jeg bor til leje på Hawaii
Man er som man er Men´sker er små, før de ka´ gå
Lille store verden Rasmus Seebach
Du, som gir os liv og gør os glade
Over byen Noah vers Højt over skyen, langt over byen Tog du mig med Himlen ku' nå dig, stjernerne så mig, falde ned (et sted) Drømmene vågner, fordrivende.
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
Lev livet bedre At lære er at leve.
Op dog, Sion, ser du ej sejrens palmestrø’de vej
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Alt er forbi 1 vers Jeg svæver, forsvinder. Falder ud i ingenting.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
422 – Kærlighed helt uden lige 1, S1
Indhold - Religionssociologisk viden om børnefamilier
851_Du kære Gud og Fader god 1, S1
443 – Har du mod at følge Jesus? 1, S1
350 – Nåden er din dagligdag 1, S1
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
415 - Har hånd du lagt på Herrens plov 1, S1
Når den sidste sang stille toner ud, ja, så kommer jeg.
384 - Lev for Jesus! Det er livet 1, S1
Livets Ord Juni 2019 “I skal få kraft, når Helligånden kommer over jer, og I skal være mine vidner.” Ap. G. 1, 8.
Foran tronen står jeg nu
Klik på musen og se siderne
855_Du store, du stærke, du vældige Gud 1, S1
Præsentationens transcript:

I mine øjne Rasmus Seebach 2011 1. Guderne skal vide, vi har kaldt hinanden lidt af hvert Med et temperament som dit og mit, kan det nogle gange være svært Jeg går mod mit barndomshjem, ned ad gaden som jeg kender så godt Engang var det hele verden, pludselig virker alting så småt Bro Og selvom vi har skændtes og skabt os, Dumme ting har bragt os langt fra hinanden, yeah Og vi kan blive ved med at kæmpe og nogle gange glemme det, Men ved du inderst inde at Omk Hey, du kan se dybt i mine øjne, selvom jeg ik' siger det ofte nok Du kan se, at jeg altid står lige her til mit hjerte siger stop Mennesker kommer og går, men du vil altid være midt i mit liv Jeg vil elske dig for evigt og hvis du nogensinde var i tvivl Ja så ved du-uh, ja så ved du-uh Så ved du det i hvert fald nu Ja så ved du-uh, ja så ved du-uh Så ved du det i hvert fald nu, uh

I mine øjne Rasmus Seebach 2011 2. Vi har travlt til hver dag og lever vidt forskellige liv Og der kan gå flere uger, hvor jeg glemmer at ringe eller at skrive Men, nu hvor vi er samlet her, er det som om der ikke er gået en dag Jeg ved, at lige meget hvor jeg ender henne Vil du altid tage mig tilbage Bro Og selvom vi har skændtes og skabt os, Dumme ting har bragt os langt fra hinanden, yeah Og vi kan blive ved med at kæmpe og nogle gange glemme det, Men ved du inderst inde at Omk Hey, du kan se dybt i mine øjne, selvom jeg ik' siger det ofte nok Du kan se, at jeg altid står lige her til mit hjerte siger stop Mennesker kommer og går, men du vil altid være midt i mit liv Jeg vil elske dig for evigt og hvis du nogensinde var i tvivl Ja så ved du-uh, ja så ved du-uh Så ved du det i hvert fald nu Ja så ved du-uh, ja så ved du-uh Så ved du det i hvert fald nu, uh

I mine øjne Rasmus Seebach 2011 C-stykke Glem alt det jeg sagde til dig, det var bare ord Og lige meget hvor i verden du er, så er det der jeg bor Ser du verden er så stor, at det så nemt at fare vild Men når jeg ser på dig, ja så finder jeg vejen hjem Omk Du kan se dybt i mine øjne, selvom jeg ik' siger det ofte nok Du kan se, at jeg altid står lige her til mit hjerte siger stop Mennesker kommer og går, men du vil altid være midt i mit liv Jeg vil elske dig for evigt og hvis du nogensinde var i tvivl Ja så ved du-uh, ja så ved du-uh Så ved du det i hvert fald nu Ja så ved du-uh, ja så ved du-uh Så ved du det i hvert fald nu, uh Acapella Du kan se dybt i mine øjne, selvom jeg ik' siger det ofte nok Du kan se, at jeg altid står lige her til mit hjerte siger stop