Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Man er som man er Men´sker er små, før de ka´ gå

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Man er som man er Men´sker er små, før de ka´ gå"— Præsentationens transcript:

1 Man er som man er Men´sker er små, før de ka´ gå
Tekst: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Melodi: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Men´sker er små, før de ka´ gå og ligner hinanden med bleerne på. Så vokser de op med hver deres kroppe, og nogen er tykke og tynde En hest er en hest, og en kat er en kat, de er lig´så forskellig´ som dag og som nat. Og tysker´ og svensker´ er oss´ en slags men´sker, og rødhåred´ piger er kønne.

2 Man er som man er Man er som man er, det ka´ ikke laves om.
Tekst: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Melodi: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Man er som man er, det ka´ ikke laves om. Man går rundt og ser ud, som man gjorde, da man kom. Du kan drøm´ om at være kineser i New York, men man er som man er, og det er godt nok.

3 Man er som man er En millionær, der er blevet lidt sær
Tekst: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Melodi: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger En millionær, der er blevet lidt sær er ikke en eneste ti-krone værd. Men et tusindben går, år efter år, med alle dens fødder på jorden. Livet er let – fra otte til et og klokkerne ringer lige om lidt, sådan er det i skolen, jeg vipper på stolen og drømmer om skæg og ballade.

4 Man er som man er Man er som man er, det ka´ ikke laves om.
Tekst: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Melodi: Michael Hardinger og Rasmus Schwenger Man er som man er, det ka´ ikke laves om. Man går rundt og ser ud, som man gjorde, da man kom. Du kan drøm´ om at være kineser i New York, men man er som man er, og det er godt nok. (Omkvæd synges 3 gange)


Download ppt "Man er som man er Men´sker er små, før de ka´ gå"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google