733 – Herre, jeg er ikke mere min egen, 1, S1

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
Advertisements

Almagts Gud, velsignet vær! – vers 1
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Mat.5:1-2 Jesus klatrede op på et bjerg..
Nøgler til menighedens vækst
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Å.
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
At vente på Guds time.
Introduktion til Kongen og hans Rige
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Loven om bekymringer Matt 6,
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Rom. 12:2 – Sindet fornyes Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
Almagts Gud, velsignet vær
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
Om forfølgelse Kristne bliver stemplet som fjendtlige og udsættes for diskriminering, anholdelser, tilbageholdelser, tortur og endda offentlig henrettelse.
569 – Her, mens alt er stille 1, S1 Her, mens alt er stille, bier jeg på dig, Herre, om du ville tale nu til mig.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
Lovet være du, Jesus Krist 1, S1 Lovet være du, Jesus Krist! at du menneske vorden est, født af en jomfru ren og skær, gladelig hilst af Himlens hær! O,
070 – Jesus, kom dog nær til mig 1, S1 Jesus, kom dog nær til mig, lad mig aldrig slippe dig! Gem dig i mit hjertes bo, gør det glad og gør det tro!
523 – Din kraft, Guds menighed 1, S1 Din kraft, Guds menighed – dit hjerte og din glæde, er troens hem’lighed at Kristus er til stede: Bag bøn og salmesang,
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Trosbekendelsen med billeder. Vi forsager Djævelen og alle hans gerninger og alt hans væsen.
606 – Nådens Gud og ærens Herre1, S1 Nådens Gud og ærens Herre, styrk dit folk, bekræft din pagt. Kron din kirke dig til ære, bring dens knop til blomsterpragt.
486 – Halleluja, Guds menighed 1, S1 Halleluja, Guds menighed, din tak lad opad stige! Guds Ånd er kommet til os ned, på jorden er Guds rige. Vor Herre.
MU104_Mester og Herre 1, S1 Mester og Herre, Frelser og Gud, lad Dine børn være ét. Bind os nu sammen med fredens bånd. Fyld os med Din kærlighed.
544 – Det er fredens røst, der lyder 1, S1 Det er fredens røst, der lyder, Herre, ved dit nådebord, det er pagtens kalk, du byder, rakt os med forsoningsord,
232_Gud, efter dig jeg længes 1, S1 Gud, efter dig jeg længes, når jeg af synden trænges, til dig står al min lid; jeg på dit ord, o Fader, på nåden mig.
Nadver 1, S1 Indbydelse: Lad os rejse os og modtage indbydelsen til Herrens nadver. Menigheden rejser sig Jesus sagde: ”Jeg er livets brød. Den, der kommer.
814_Måne og sol, skyer og vind 1, S1 Måne og sol, skyer og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans Herren vor Gud vil vi.
499 - Store Gud, vi love dig! 1, S1 Store Gud, vi love dig! Herre, vi din almagt prise! Alt dit værk skal bøje sig og sin mester ære vise. Du, som i al.
Nu fryde sig hver kristen mand 1, S1
Julens symboler Matthæus 2
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
Vi kommer på dit ord. Du har jo selv os sagt,
Gal. 4:4-7 Men da tidens fylde kom, sendte Gud sin søn, født af en kvinde, født under loven, for at han skulle løskøbe dem, der var under loven, for at.
Nadver, Bøn og tak, S1 Bøn og tak
088 – Gør døren høj, gør porten vid! 1, S1
435_Vær velkommen, Herrens år 1, S1
Jeg lover Dig, min Gud, fordi Du satte min fod på frelsens klippe.
611 – Vi vil gå med kærlighed fra Gud 1, S1
069 – Kristus er verdens lys 1, S1
829_Kærlighed, som ej har lige 1, S1
Vi prise dig, Gud, for din enbårne Søn
012 – Du store Gud, vor Fader god 1, S1
493 – Velsign, o store, stærke Gud, 1, S1
Matt. 5:3-11 Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal.
Endnu et år oprinder velsignet nyt for mig! O, Jesus, lad det blive
Fader, hold om mig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen.
Gud, du mig ser Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Gud selv modtager dig Mel.: Timon Müller Tekst: Line Nielsen
Danskerne findes i mange modeller
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
227 – Kom Helligånd, mit hjerte fyld 1, S1
Kom, alle kristne, lad os sammen ile til barnet i krybben i Betlehem.
Han vil ud og møde sin Gud
«Livets Ord» Februar 2019.
422 – Kærlighed helt uden lige 1, S1
257 – Vær velkommen, Herrens år, 1, S1
MU013_Du fylder mig med glæde 1, S1
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
Jeg tror på Gud Fader, den almægtige, himmelens og jordens skaber.
Alletiders at du er her 1, S1
Foran tronen står jeg nu
025 – Du fylder mig med glæde 1, S1
027 – Du, som ud af intet skabte 1, S1
Præsentationens transcript:

733 – Herre, jeg er ikke mere min egen, 1, S1 Herre, jeg er ikke mere min egen, men din. Sæt mig til hvad du vil, stil mig blandt hvem du vil; sæt mig, hvor der handles; sæt mig hvor der lides. Lad mig blive brugt for dig eller sat til side for dig, lad mig være ophøjet for dig eller fornedret for dig, fyld mig, eller lad mig opleve tomhed, lad mig eje alt, lad mig være fattig. Frit og med glæde opgiver jeg alt, så du kan gøre med det, som du behager. Og nu, herlige og velsignede Gud; Fader, Søn og Helligånd, er du min og jeg er din. Må det altid være således. Amen. 733 – Herre, jeg er ikke mere min egen, 1, S1

733 – Fade, S2