Vores problemformulering Vi vil gerne vide: Hvordan påvirker finanskrisen danmark? Lavet af: Mie, Camilla og Sarah. Klasse 1.5t.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BUDGET, OPSPARING og LÅN
Advertisements

PengeSpillet.
Rente- og annuitetsregning
Finanskrisen.
Søgeteknik Niveau 3 for MVU Motivation:
1 Søgeteknik •Niveau 2 for ungdomsuddannelserne. 2 Søgestrategi 1.Emne / opgaveformulering 2.Vælg relevante databaser / kilder 3.Find ord og begreber.
Det Internationale Område
Mit hus Små børns drømmehus.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Fortæl om din seneste succes i klasseværelset. Hvordan påvirker fraværet de klasser, du underviser?
Finanskrisen.
Rente- og annuitetsregning
Eksponentiel funktion: f(x) = b * ax
Finanskrisen Asbjørn & Amin 3MMB – Skive Handelsskole.
Betydning Sikkerhed Fokus på terror Økonomiske krise En verdens omvæltning.
Kommunikation- og informationsteknologiprojekt. Nøglebegreber Overbegreber Underbegreber.
Afstemning af reaktionsskema
Den æstetiske krop Opgave Billedanalyse.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Iværksætteri og Finans global. HHX-uddannelsens struktur Grundforløb (1. halvår) Studieretningsforløb (de sidste 2½ år) Obligatoriske fag - ens for alle.
Doping Camilla & Linda.
1 Lektion 25, Repetition-3 1.Diverse 2.Stedprøven og herunder kurverepetition 3.Makroprøven, II (17-30)
Doping og Bivirkninger
4.lektion: Det økonomiske kredsløb og de økonomiske konjunkturer
1 Program 8.30:Hvordan finder jeg de gode bøger? 9.10:Pause 9.20: Internettet – hvad er det? 9.40: Hvor og hvordan finder jeg de gode sider på nettet?
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
4.lektion: Det økonomiske kredsløb og de økonomiske konjunkturer
Litteratursøgning i forbindelse med bacheloropgave
1. lektion: Danmark i verden
Økonomiske begreber Samfundsfag.
Søren Kierkegaard 2. Eksistentialisme.
Julie, Rayan, Aske & Jonas. Søgemaskiner Google Yahoo Jubii AOL.
Søgeværktøjer Opslagsværker - Start med at få et overblik over emnet og terminologien. Bibliografier - Find ud af hvad der er skrevet om emnet. Kataloger.
Afleveringsopgave 1 – Opgave 3 Opgaven er baseret på artiklen “The houses that saved the world”, fra The Economist, 30/ Opstil en model for en.
Finanskrisen, der blev til en økonomisk krise
Handlingsalternativer
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
Øvelse 12 – den åbne økonomi. Opgave 18.2 Betragt 2 økonomier: indenlandske (L1) og udenlandske (L2), og konstruer betalingsbalancen givet de nedenstående.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 BUDGET, OPSPARING OG LÅN (Til.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11.. Lukas 11:1-4 Og det skete, da han var et sted og bad, at en af disciplene sagde til ham, da han holdt op med at bede:
Informationsmøde Velkomst 2.Orientering om økonomi på baggrund af de valgte modeller for indbetaling. 3.Spørgsmål + svar 4.Pause 5.Orientering.
Hvad ville Jesus sige, hvis han havde set ”House of Cards”?
Ekstraordinær generalforsamling AB Sønderhus Altaner Alle priser og beløb er anslået og der tages generelt forbehold for fejl og mangler.
Studiepraktik på polit Økonomiske Principper B 23. oktober, 2015 Kamilla Holmgaard.
Med Jesus i bønnens skole Lukas 11. Del 2. ”Fader vor” Bønnens struktur -Nærvær -Tilbedelse -Guddommelig retning -Fysiske -Moralske -Åndelige Begynd med.
Politisk system og lovgivning i Danmark Sosu Fyn Jan Christiansen.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Ungdomsliv.
Ansøgning for dummies.
SEO – sådan bliver din hjemmeside synlig for nye kunder
Vindmølleenergi.
Økonomi Mange unge optager hurtige kviklån fx. Til en ny computer eller ligne.
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Kapitel 15 Finansiering vljfiwejfwPOI.
Idegrundlag og målsætninger
Ansøgning for dummies.
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
BUDGET, OPSPARING og LÅN
Salgstrappen Jan Christiansen KUU
Ansøgning for dummies.
Ansøgning for dummies.
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Ansøgning for dummies.
Flerfagligt Forløb 2 Klasse: Fag:.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

Vores problemformulering Vi vil gerne vide: Hvordan påvirker finanskrisen danmark? Lavet af: Mie, Camilla og Sarah. Klasse 1.5t

Søgeprofil Nøglebegreber: Danmark* Finanskrise* Påvirkning* Overbegreber: Skandinavien* Økonomi* Følge* Underbegreber: Dansk Virksomhed* Banker* Konsekvens* Det sidste ord i hver linje, er synonymer for det samme begreb.

Søgeforløb Vi søgte på Google og Yahoo. 1.) Først søgte vi på: ”Danmark*” AND ”Finanskrise*” AND ”Påvirkning*” Dette var vores nøglebegreb og gav os: muligheder på Yahoo muligheder på Google.

Videre søgeforløb 2.) Overbegreber: ”Skandinavien*” AND ”Økonomi*” AND ”Følge*” Resultater: muligheder på Yahoo muligheder på Google.

Sidste søgning 3.) Underbegreber: ”Dansk virksomhed*” AND ”Banker*” AND ”Konsekvens*” Resultater: muligheder på Yahoo muligheder på Google.

Besvarelse af vores problemformulering Nogle af de ting som finanskrisen påvirker i danmark er: - Huspriserne falder. - Det bliver dyrere at tage lån, bl.a. på grund af at renterne bliver større. - Firmaer går konkurs. Bl.a. er Sterling, Merlin og Roskilde Bank gået konkurs ind til videre.