Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller."— Præsentationens transcript:

1

2 Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller giver dem et los bagi. Vi samarbejder med alle, der kan hjælpe med at nå målet og målgruppen uden at det koster en bondegård – eller også med dem, der vil betale bondegården.

3

4

5 Medier Kontaktpersoner Nyhedsbrev (plakat) Annonce E-nyhedsbreve Deltagerpakker Godt materiale Spændende temaer Vejledning Info til forældrene

6

7

8 Fra skoletjeneste til pædagoger og lærere Kontaktpersoner, nyhedsbreve, invitation og annoncering Videre til forældrene Foldere, hjemmeside og pressearbejde. Evalueringen er vigtig Fotokonkurrence, mailadresser og kommentarer.

9

10

11

12 Fra skoletjeneste til pædagoger og lærere Kontaktpersoner, nyhedsbreve, invitation og annoncering Videre til forældrene Foldere, hjemmeside og pressearbejde. Evalueringen er vigtig Fotos, mailadresser og kommentarer. Læs mere på www.naturensdag.dkwww.naturensdag.dk


Download ppt "Målgrupper og netværk Målet er at få børnene ud og få sat en dagsorden om børns brug af naturen. Målgruppen er de voksne, der tager børnene i hånden eller."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google