Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag"— Præsentationens transcript:

1 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Team/ Studie Forb. 14.00 Forb Studie Team/ 15.30 SKEMAFORSLAG TIL NY LÆRINGSUGE – FOOD COLLEGE Ovenstående model giver mulighed for at alle undervisere kan mødes hver uge. Eksempelvis laves der teammøde for alle teams den første mandag i md. Resten af mandage kan bruges til egen forberedelse, eller møder på tværs af teams. Fredagen kan bruges til forberedelse og møder. Fordele: der er plads til at mødes, alle er ledige på samme tidspunkt. Ulempe: dårlig udnyttelse af lokaler (der skal bruge mange teorilokaler, hvem registrere eleverne og hvordan? Er det muligt at bruge eleverne studiekort?

2 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Åbent værksted, SPS, FVU, talent, valgfag, lektiecafe 14.00 15.30 Ovenstående model er tanker om at gøre plads i skemaet til alle de aktiviteter der ligger udenfor den daglige undervisning. Der skal være plads til at eleverne får deres valgfag, sps osv. Uden at det berører den daglige undervisning.

3 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Team/ Forb. Erhvervs. Obl. 14.00 15.30 Ovenstående model tager udgangspunkt i de 2 (4) grundforløbsteam. Om tirsdagen forbereder erhvervsklarteamet og holder teammøder, teamet kan evt. afgive 2 undervisere til at ”håndtere” alle eleverne, ellers kan der gøres brug af pædagogisk task-force.


Download ppt "Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google