Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uafhængige LifeWave Distributører

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uafhængige LifeWave Distributører"— Præsentationens transcript:

1 Uafhængige LifeWave Distributører
Træning i invitation

2 Program Hvad er mit første delmål?
Uafhængige LifeWave Distributører Program Hvad er mit første delmål? Hvad er det første jeg skal gøre for at nå det? Hvem skal jeg kontakte? Hvordan inviterer jeg?

3 Dit første delmål? Manager!
Uafhængige LifeWave Distributører Dit første delmål? Manager! Du er Guld distributør eller højere Minimum 110 PV (2 pk) gennem en 5 ugers periode 2 personligt sponsorerede minimum Sølv distributører i hvert ben.

4 Hvad er det første jeg skal gøre?
Uafhængige LifeWave Distributører Hvad er det første jeg skal gøre? - og hvordan får jeg succes med min forretning? I starten skal du kun INVITERE til et møde, ikke PRÆSENTERE! Sælg mødet, ikke forretningen! På møder hjemme hos dig eller ude hos den enkelte, deltager din sponsor indtil selv kan. På store møder er der altid andre der kan præsentere forretningen, indtil du selv kan.

5 Uafhængige LifeWave Distributører Hvem skal jeg kontakte? - kender jeg nogen? Skriv alle du kender ned på en liste, uden at sortere  - nogle har brug for vores produkter, andre vil gerne selv arbejde med konceptet. Dem du tror vil - vil ikke… Dem du tror ikke vil - vil gerne… Dem du tror kan, kan ikke… Dem du tror ikke kan, kan…. Kontakt derfor dem allesammen  - det kan jo være at de kender nogen…

6 Uafhængige LifeWave Distributører Hvordan inviterer jeg? - formuleringer “Er du åben for at tjene penge ved siden af det du beskæftiger dig med i dag!” ‘Private’ kontakter: “Jeg har fundet en mulighed hvor vi kan tjene penge, ved siden af det vi laver i dag. Jeg vil derfor gerne mødes med dig”. __________ ‘Professionelle’ kontakter: “Jeg arbejder med et forretningsprojekt og jeg leder efter nogle nøglepersoner at samarbejde med. Er du åben for at....”

7 Jeg vil meget gerne have dig med til et vigtigt møde!
Uafhængige LifeWave Distributører Jeg vil meget gerne have dig med til et vigtigt møde! “Hvad drejer det sig om?” Hovedsageligt har vi mulighed for at afhjælpe andre med bla. smerter, søvnproblemer, mere energi etc., OG samtidig opbygge en god forretning. Er du åben for at tjene penge ved siden af det du beskæftiger dig med til hverdag? “Ja, hvornår?” På tirsdag fra kl “Det vil jeg meget gerne!” Det er jeg glad for – jeg sender dig en mail med en mødebekræftelse med tid og sted. Skal jeg hente dig..osv.

8 Ved “Ja tak” - bak ud, sig ikke mere!
Uafhængige LifeWave Distributører Ved “Ja tak” - bak ud, sig ikke mere! - kun: “Jeg sender dig en mail med en mødebekræftelse med tid og sted”.

9 Invitér som var du betalt for det 
Uafhængige LifeWave Distributører Uafhængige LifeWave Distributører Invitér som var du betalt for det  (Her er intro i Glostrup brugt som eksempel, men du kan altid finde introer i hele landet på FB > Zimpal).

10 Kontakt din sponsor hvis du er i tvivl.
Uafhængige LifeWave Distributører Husk- keep it simple! Kontakt din sponsor hvis du er i tvivl.


Download ppt "Uafhængige LifeWave Distributører"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google