Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner."— Præsentationens transcript:

1

2 Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner et live- show. Man føler sig meget nærmere sit publikum. Det er derfor en fornøjelse, at kunne vise Jer nogle af mine akvareller på denne måde. Mere er på vej, så kig ind en gang imellem, hvis I har lyst. Jeg er også åben for kommentarer, så føl Jer fri til at trykke på ”Kontakt os”-knappen og send mig en lille e-mail. - - Her kommer så præsentationen - god fornøjelse! -

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Dette var så en lille smagsprøve på mine billeder. Jeg kan som sagt kontaktes gennem e- mailknappen ”Kontakt os” eller du kan gå videre på hjemmesidemenuen. Skulle du hellere ville se showet en gang til så klik på ned- knappen ude til højre, så starter det hele igen. Tak for besøget og interessen!


Download ppt "Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google