Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor."— Præsentationens transcript:

1 Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor

2 ”Mine” mentees: ”Olga” og mor ”Petra” ”Børge” og mor ”Yrsa” (og far ”Morten”)

3 Overordnede overvejelser: Rammer for mentoraftalen: Udgangspunkt i den enkelte mentee Helhedsbillede af mentee: Familiebaggrund/relationer i øvrigt Det faglige/skolen Udfordringer/svage sider Stærke sider

4 Eksempel på mentoraftale - 1 Målet er, at Olga i løbet af mentor- perioden bliver i stand til selv at klare sin uddannelse. Susanne deltager i intro-samtale på Kold. Olga giver Susanne besked om tidspunkt. Olga og Susanne bestiller uddannelses- kort. Olga foreslår mødetidspunkt.

5 Eksempel på mentoraftale - 2 Olga og Susanne holder tæt kontakt ved start på forløbet. Olga sender sms om, hvordan første skoledag er gået. Susanne ringer evt. tilbage. Olga sender hver fredag i 4 uger sms om, hvordan ugen er gået. Susanne sms`er løbende og spørger, hvordan det går.

6 Eksempel på mentoraftale - 3 Efter de første 4 uger aftaler Olga og Susanne, hvordan deres kontakt skal være fremover. Olga sender sms til Susanne, hvis hun ikke er i skole Oplever, noget i skolen er svært for hende Vil fortælle noget godt, om en god oplevelse, en god karakter måske…

7 Eksempel på mentoraftale - 4 Vi kan ændre i denne aftale, hvis vi synes, det bliver nødvendigt. Nyt for næste mentorperiode: Mor/far melder tilbage til Susanne, hvis mentee ikke virker glad for skolen/bliver hjemme osv., og de ikke selv kan få gang i samtalen om det.


Download ppt "Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google