Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nyt fra skolebestyrelsen. Kære forældre, det er nu I skal gøre Jeres stemme synlig. Det er vores børn – politikerne vil behandle som kvæg og flytte dem.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nyt fra skolebestyrelsen. Kære forældre, det er nu I skal gøre Jeres stemme synlig. Det er vores børn – politikerne vil behandle som kvæg og flytte dem."— Præsentationens transcript:

1 Nyt fra skolebestyrelsen

2 Kære forældre, det er nu I skal gøre Jeres stemme synlig. Det er vores børn – politikerne vil behandle som kvæg og flytte dem derhen, hvor det passer bedst i økonomien. Er vi tavse til politikernes forslag – kan politikerne flytte vores guld som det passer dem.

3 28 elever i samme klasselokale, 28 elever i samme klasselokale, hvad med indeklima, rømningsveje, tid med læreren – Er I som forældre klar til det?

4 1 – 2 – 3 elever fra klassen skal flyttes til Bregnbjergskolen – Er det rimeligt, at det måske er dit barn?

5 Er det rimeligt de store skoler, herunder Povlsbjergskolen skal betale gildet? Fællesskole, så er det Povlsbjerg/Bregnbjerg, der skal stå for størstedelen af lærerreduktionen ….FAIR?

6 Vælger du at være passiv i medierne, får du ikke mulighed for, at få indflydelse på dit barns skolested efter sommerferien.

7 Povlsbjerg/Bregnbjerg 2 store velfungerende byskoler Reform = 1 Fællesskole = 1 skoleleder? Hvem kender mit barn på skolen Skal vi som forældre have et billede med af vores barn?

8 Dit barn kan være det eneste fra klassen………. Der skal flyttes til anden skole………….. Efter sommerferien……..

9 Hvad kan du som forældre gøre inden den 24. februar 2011? Følg med i udviklingen, deltag i debatten, skriv læserbreve hvis du undrer dig over Reformen ………. Du er altid velkommen til at kontakte skolen/skolebestyrelsen for nærmere information.


Download ppt "Nyt fra skolebestyrelsen. Kære forældre, det er nu I skal gøre Jeres stemme synlig. Det er vores børn – politikerne vil behandle som kvæg og flytte dem."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google