Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Rethink business kommuneseminar d. 8.9.2014.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Rethink business kommuneseminar d. 8.9.2014."— Præsentationens transcript:

1 AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Rethink business kommuneseminar d. 8.9.2014

2 AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Delprojekter i REWARA  Delprojekt 1A:REWARA, Erhvervsudviklingsprojekt, Projektet har det primære formål at igangsætte samarbejder omkring konkrete væsentlige affaldsstrømme blandt private og offentlige virksomheder i Aarhus Kommune. Fokus er, om det er muligt at matche en virksomheds restprodukt til ressource hos en anden virksomhed. Konkret skal der etableres minimum 5 konkrete samarbejder omkring affaldsstrømme med et rentabelt forretningsgrundlag.  Delprojekt 1B: REWARA, Cirkulær økonomi i indkøb, Opkvalificering af medarbejder(e) indenfor cirkulær økonomi i indkøbsafdelingen samt udarbejdelse af retningslinjer ift. cirkulær økonomi.  Delprojekt 2: REWARA, ReUseCenter, Projektet har det primære formål at skabe grundlag for et erhvervsrettet innovationsspor på ReUseCenter (”ny by genbrugsstation”) på Godsbanen. ReUseCenter er et forsøgsprojekt, hvor direkte genbrug og øget genanvendelse er i fokus, både i relationen borger til borger og i relationen borger til virksomhed. Projektet indgår i udvikling af Aarhus som kulturhovedstad i 2017.

3 AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Styrker:  Størrelsen på Aarhus Kommune,  Berøringsfladen i området. Udfordringer:  At få de private virksomheder til at indgå i samarbejder,  Juridiske aspekter i forhold til gældende lovgivning.

4 AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Spørgsmål


Download ppt "AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Rethink business kommuneseminar d. 8.9.2014."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google