Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forældremøde 10.kl. Erhverv Asnæs den 10. december 2013

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forældremøde 10.kl. Erhverv Asnæs den 10. december 2013"— Præsentationens transcript:

1 Forældremøde 10.kl. Erhverv Asnæs den 10. december 2013

2 Forældremøde 10.kl. Erhverv Asnæs den 10. december 2013
Hvordan er en erhvervsuddannelse bygget op? Opstart på grundforløb 16. januar 2014 Bestilling af ungdomskort samt refusion af transportudgifter Gennemgang af kalender for foråret 2014 OSO-opgaven - indhold, form og bedømmelse Andet?

3 Hvordan er en erhvervsuddannelse bygget op?
Grundforløb på en teknisk skole Typisk varighed 10 – 30 uger, men kan forlænges op til 60 uger Eller Ny mesterlære 1 år i virksomhed med uddannelsesaftale Grundforløbsprøve adgang til hovedforløb Hovedforløb kræver uddannelsesaftale/skolepraktikplads Svendeprøve Udlært

4 Opstart på grundforløb i Holbæk eller Audebo
HG starter mandag den 6. januar 2014 De tekniske uddannelser starter torsdag den 16. januar 2014 Der sendes velkomstbreve ud fra EUC med besked om mødetid og sted 1. dag Eleverne er på fuld tid på deres grundforløb resten af januar (Mandag-fredag )

5 Fra februar og frem til sommerferien (sidste dag 30.juni 2014)
Grundforløb/10.kl. Fra februar og frem til sommerferien (sidste dag 30.juni 2014) Mandag + tirsdag: i 10. kl. i Asnæs her undervises i dansk, engelsk og matematik. Fravær ringes til Helle Onsdag + torsdag + fredag: På EUC og følger undervisningen og skemaet for det grundforløb, den unge er tilmeldt. Mødetiderne er fra Fravær ringes til Bodil: eller Annette:

6 Grundforløb/10.kl. På nogle grundforløb vil det være muligt at afslutte grundforløbet med grundforløbsprøven inden sommerferien. Ellers laves der en forlængelse af grundforløbet fx 10 uger efter sommerferien. Det er en rigtig god anbefaling, når den unge skal søges læreplads, hvis både 10.kl. er afsluttet og grundforløb er helt eller næsten afsluttet.

7 Kun udlæg for ungdomskort refunderes
Den unge bestiller kortet med sin egen NemID Lægger pengene ud for betaling. Printer dokumentation ud fra banken Skriver navn og cpr-nr. på og afleverer til Helle Pengene overføres til elevens Nem konto Det kan tage op til 2 uger fra kortet bestilles til det lander i postkassen. Kun udlæg for ungdomskort refunderes

8 Oversigt over aktiviteter for eleverne i 10.kl. forår 2014
uge Dato 1 og 2 januar OSO-opgave (Obligatorisk Selvvalgt Opgave) HG elever starter på grundforløbet den 6. januar 2 januar Fremlæggelser af OSO ca minutter pr. elev 3 januar Alm. undervisning i Asnæs 3 til 5 januar Start på grundforløb i Holbæk eller Audebo 6 februar Mandag + tirsdag almindelig undervisning i Asnæs. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløb i Holbæk eller Audebo 7 februar Vinterferie 8 til 11 17. feb april 11 10. marts Tur til København marts Tirsdag almindelig undervisning i Asnæs. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløb i Holbæk eller Audebo 12 marts 13 marts Terminsprøve i dansk og engelsk marts Onsdag, torsdag og fredag på grundforløb i Holbæk eller Audebo 14 31. marts Terminsprøve i matematik april Tirsdag almindelig undervisning i Asnæs. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløb i Holbæk eller Audebo 15 april 16/17 april Påskeferie 17 april tirsdag almindelig undervisning i Asnæs. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløb i Holbæk eller Audebo 18 april Mandag + tirsdag almindelig undervisning i Asnæs. Onsdag på grundforløb i Holbæk eller Audebo 1. maj Fri 2. maj På grundforløb i Holbæk eller Audebo 19 5. maj maj FS10 skriftlig dansk, engelsk og matematik kl 9. maj 20 maj Trække fordybelsesområde og lave synopse i dansk og engelsk maj 16. maj St. Bededag 21 19. Synopser (dansk og engelsk) afleveres i 2 eksemplarer 20. Matematik: prøveforberedelse maj 22 maj Mandag + tirsdag Asnæs. Onsdag på grundforløb i Holbæk eller Audebo maj Kristi Himmelfartsdag 23 juni Mandag + tirsdag mundtlig prøve. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløbet i Holbæk eller Audebo 24 9. juni Pinse juni Tirsdag mundtlig prøve i Asnæs. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløbet i Holbæk eller Audebo 25 juni Mandag + tirsdag mundtlig prøve i Asnæs. Onsdag, torsdag og fredag på grundforløbet i Holbæk eller Audebo 26 juni 26. juni Dimission - beviser og tak for i år 27 30. juni Sidste dag på grundforløbet i Holbæk eller Audebo inden sommerferien Kalender forår 2014

9 Obligatorisk Selvvalgt Opgave OSO
BEK nr. 717 § 1. På 10. klassetrin udfører hver elev en obligatorisk selvvalgt opgave som en del af undervisningen. Stk. 2. Opgaven skal give eleven mulighed for at arbejde selvstændigt med et givent emne, der tager sit udgangspunkt i elevens uddannelsesplan og valg af ungdomsuddannelse, herunder aktiviteter i form af brobygning og andet.

10 Obligatorisk Selvvalgt Opgave OSO
§ 3. Eleven modtager vejledning under hele opgaveforløbet med henblik på en kvalificering af arbejdet. Vejledningen skal give den enkelte elev mulighed for at tage udgangspunkt i egne faglige og personlige forudsætninger og i uddannelsesplanen. Vejledningen omfatter: 1) Valg og afgrænsning af emne og indhold i forhold til uddannelsesplanen. 2) Brug af arbejdsmetoder og undersøgelsesformer. 3) Brug af kilder og materialer. 4) Fremstilling af produkt. 5) Valg af udtryksform.

11 Obligatorisk Selvvalgt Opgave OSO
Den unge skal fremstille en rapport og et produkt. Den unge bliver tildelt en vejleder, som hjælper med ideer til kilder, indhold og produkt. I OSO-ugen torsdag den 2. januar til onsdag den 8. januar, arbejder den unge på skolen fra kl Et arbejdspapir laves og underskrives af den unge og af vejlederen fredag den 20.december kl. 12. Opgaven afleveres i 2 eksemplarer senest onsdag den 8. januar kl til vejlederen (Husk en kopi til den unge selv) Fremlæggelsen overværes af vejleder og en bedømmelseslærer. Fremlæggelsen varer ca. 15 min. Den unge får en karakter og en mundtlig udtalelse lige efter fremlæggelsen. Senere modtager den unge en skriftlig udtalelse. Fremlæggelserne foregår den 9. og 10. januar 2013. Tidsplanen kan ses på skolen og på Facebook i starten af uge

12 Forældremøde den 10. december 2013
???


Download ppt "Forældremøde 10.kl. Erhverv Asnæs den 10. december 2013"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google