Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fokus LedelsenBestyrelsen Klar til skolelivet Andelen af skolestartere, der ikke har behov for særlige sprogstøttende foranstaltninger (herunder modtageklasser)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fokus LedelsenBestyrelsen Klar til skolelivet Andelen af skolestartere, der ikke har behov for særlige sprogstøttende foranstaltninger (herunder modtageklasser)"— Præsentationens transcript:

1 Fokus LedelsenBestyrelsen Klar til skolelivet Andelen af skolestartere, der ikke har behov for særlige sprogstøttende foranstaltninger (herunder modtageklasser) skal være stigende. Princip for ”Den gode skolestart” eller - Princip for ”Overgange” Fokus på undervisningens organiseringen og øget samarbejde med daginstitutions området. Udnyttelse og udvikling af specielle kompetencer i – og før indskolingen.

2 Fokus LedelsenBestyrelsen Flere børn rummes i almene tilbud Andelen af børn der har behov for specialtilbud (specialklasser og skoler) skal være faldende Princip for ”Inklusion” Hvordan forstås inklusion - og hvorfor arbejder vi for en inkluderende skole? Hvordan skal der kommunikeres i forhold til en beslutning om en inkluderende skole? Vigtige samarbejdsparter Formidling af ideen om den inkluderende skole Undervisningens organisering Optimal udnyttelse af kompetencer Evaluering og opfølgning på praksis Fokus på samarbejdet mellem flere fagligheder i skole og fritid

3 Fokus LedelsenBestyrelsen Kompetenceudvikling (inklusion) Medarbejdere i dagtilbud og skoler indgår i efter - og videreuddannelse så arbejdet med inklusion styrkes Udarbejdelse af en kompetenceudviklingsplan Prioritering af kurser og efteruddannelse Udarbejdelse af plan for kompetenceudnyttelsen på den enkelte skole og fritidstilbud Undgå af proffesionalisering som resultat af uddannelse Princip for ”Arbejdets fordeling”

4 Fokus LedelsenBestyrelsen Viden om effekt på skoleområdet Evalueringskulturen og arbejdet med målstyring og dokumentation af effekt skal styrkes. Alle komtraktholdere formulerer mål for, hvorledes de arbejder med at styrke deres evalueringskultur. Indsatsen dokumenteres via kvalitetsrapporterne Formulering af mål for en bedre evalueringskultur • metode • temaer Afdækning af praksis der virker eller ikke virker,,, Udvikling af evalueringskultur på medarbejderniveau Dokumentation for skolens arbejde med bestyrelsens principper Ønsker om effektmåling på et givet område Bestyrelsens udtalelse vedr. kvalitetsrapporten.

5 Fokus LedelsenBestyrelsen Flere timer i folkeskolen 0. til 4. klasse skal have en lektion mere på skemaet Skolebestyrelser og ledelser skal i forbindelse med vedtagelsen af de enkelte skolers timefordelingsplan forholde sig til, hvilket fag den ekstra time skal tillægges og, hvilke mål der er med den ekstra time


Download ppt "Fokus LedelsenBestyrelsen Klar til skolelivet Andelen af skolestartere, der ikke har behov for særlige sprogstøttende foranstaltninger (herunder modtageklasser)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google