Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Musik af Pushkar: Manamalei Veje til målet - metoder til personlig succes!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Musik af Pushkar: Manamalei Veje til målet - metoder til personlig succes!"— Præsentationens transcript:

1 Musik af Pushkar: Manamalei Veje til målet - metoder til personlig succes!

2 VEJE TIL MÅLET VEJE TIL MÅLET er en bog fyldt med ideer, der dramatisk kan ændre dit liv. Her beskrives en hel række metoder til, hvordan du kan skabe den tilværelse du ønsker dig. Alt er muligt – bare du er parat til at betale prisen for succes. Formålet er, at få dig til at formulere dine mål – og forfølge dem med troen på dine egne evner og egen styrke. Samtidig nævnes også alle faldgrubberne. Du kan sætte dit liv i struktur med succes og større lykke end du nogensinde havde forestillet dig! Men det er helt op til dig selv at gøre det!

3 Indhold  Indledning  Dit liv i struktur  De 9 harmonilove  Personligt ansvar  Tilgivelse  Underbevidstheden – den magiske kraft  Betingelserne for succes  Opbygning af selvværd  Positiv selvmotivering  Positiv selvforventning  De syv adfærdsregler  Den succesfulde leder  Din personlige effektivitet  Koncentration  Vindende selvkontrol  Positivt selvværd  Positiv selvforståelse  Den stærkeste kraft  Vejen til succes  Skribenten  Noter

4 Her følger nogle få uddrag: Hans Henrik Delbanco Veje til målet Veje til målet - metoder til personlig succes! Kære Hans Henrik Du har skrevet en bog, en lang og målrettet bog, der kunne være til gavn for mange mennesker. En overbevisende … suggestiv bog om, hvordan mennesker kan guide og træne sig selv til at få mere ud af tilværelsen, få succes, blive lykkelig. En slags selvhjælpsbog. Det er alt sammen godt og værdifuldt. …. Det er jo gennemarbejdet og velskrevet. Jeg har altså sympati for bogen, og jeg kan ligesom følge din tankegang i arbejdet med bogen. … Skåret tydeligt og pædagogisk til for tilhørerne og båret af en vis begejstring. Illustreret med gode og vise anekdoter. Jes Gerlach overlæge, dr. med PsykiatriFondens formand

5 Succes er den gradvise opnåelse af en værdifuld målsætning! Indledning De mentale håndkantslag du nu vil blive præsenteret for, vil kunne ændre dit liv dramatisk. Hvad der følger er et enestående galleri af idéer, metoder og teknikker samlet på ét sted. De enkelte dele af dette koncept er muligvis ikke nye for dig, men de har alle med succes været benyttet igen og igen gennem tiderne. Jeg vil gerne takke alle mine kursister, der har gjort det nødvendigt for mig at finde og samle alle disse idéer – og ikke mindst mine klienter, der har bidraget med deres erfaringer og brugbare metoder til, hvordan de har opnået succes. Ved at benytte idéerne hver dag, vil du få mulighed for at føle dig lykkeligere, raskere og mere selvsikker. Du vil kunne opleve en større fornemmelse af styrke og beslutsomhed. Du vil kunne blive mere positiv og målrettet og samtidig bedre i stand til at nå dine mål. Du vil komme til at omgås de for dit liv betydningsfulde personer på en mere behagelig facon. Du vil kunne blive mere succesfuld i din karriere og samtidig vil du kunne føle dig vidunderligt, behageligt til mode. Du vil også lære, hvordan du kan åbne for de mange indespærrede muligheder du indeholder. Du vil således kunne sætte hele dit liv i struktur med succes, præstation og større lykke end du nogensinde havde forestillet dig. Men det er helt op til dig selv at gøre det! Succes er den gradvise opnåelse af en værdifuld målsætning!

6 Dit liv i struktur Hvis vi bruger en simpel analogi, er livet som en kodelås, blot med mange flere cifre. Hvis du drejer hjulet i den rigtige rækkefølge og til de rigtige numre, vil låsen blive åbnet. Det er ikke et mirakel eller på grund af held og det er endda ligegyldigt, hvem du er, blot du har de rigtige cifre. På samme måde er der en særlig kombination af tanker og handlinger du skal følge, for at kunne opnå næsten ligegyldigt hvad her i livet og du kan finde denne kombination, hvis du blot vil lede efter den. Hvis du gør de rette ting i den rigtige rækkefølge og på den rigtige facon, vil du helt naturligt opnå de ønskede resultater. Hvis du kan fastsætte præcist, hvad det er du ønsker kan du også finde frem til, hvordan andre tidligere har opnået tilsvarende resultater. Hvis du gør hvad de har gjort, vil du også opnå de samme enestående resultater. Denne simple hemmelighed ved succes, er desværre overset af langt de fleste mennesker. Hvad du så ellers måtte ønske, vil du kunne opnå det, forudsat at du ønsker det tilstrækkeligt stærkt og at du samtidig er indstillet på at yde det samme, som andre har ydet for at opnå det tilsvarende. ………

7 Positiv selvmotivering En vinderholdning med positiv selvforventning fører til handling med kvalitet, nemlig positiv selvmotivering. Dette handler om den vindende handling - eller indøvede vane - kaldet positiv selvmotivering. Positiv selvmotivering er den indre drivkraft, der gør optimisme til handling, så man vinder i livet. Hovedtemaet ved denne vinderkvalitet er, at vindere er drevet af lyst. Der har aldrig været én, der konsekvent har vundet. der ikke havde et brændende ønske om at vinde som en del af sin personlighed. Vindere kender det basale adfærdsprincip i livet, der blev introduceret som den mærkeligste sandhed: det er kendsgerningen, at vi alle bliver det vi tænker mest på. For at sige det på en anden måde, vi er alle, hver eneste dag, motiveret og bevæget af vores nuværende dominerende tankerækker. Det er en anden måde at sige, at vi bevæger os kun i den retning som vores tanker går. Alle her i livet er selvmotiverede, det kan være lidt eller meget, positive eller negativt, selv en beslutning om intet at foretage sig er en beslutning, der er baseret på motivation. Motivation er meget omtalt. Mange har taget koncession på det og alt for mange har markedsført det og misforstået det. ……….

8 Vejen til succes Har du tænkt over, hvorfor nogle mennesker klarer sig bedre end andre? Hvorfor nogle mennesker tjener flere penge, er lykkeligere, har bedre jobs, bedre parforhold eller forekommer at få langt mere ud af livet? Jeg har opdaget, at det er et af de mest undersøgte emner i hele verden, og at der findes mere information om det nu, end der nogensinde tidligere har eksisteret. Vi kan i dag sige med fuldstændig sikkerhed, at succes er lige så forudsigelig som den kendsgerning, at solen stiger op i øst og går ned i vest. I dag kan du opnå succes meget hurtigere end du nogensinde havde drømt om, hvis du foretager to grundlæggende ting: 1. Træf beslutning om at overgå alle dine tidligere bedrifter. Træf beslutning om at have succes og nå dine mål, hvad de så måtte være. 2. Lær, hvordan man gør det. ……….

9 Forståelse x anstrengelse = resultat 2 Nøglen til succes er primært at lære at gøre tingene rigtigt. Og denne bog er én instruktionsbog i succes ud af flere. Den anden ingrediens er anstrengelser. Mange mennesker er, som du ved, evighedsstudenter, der studerer og studerer, men de gør aldrig de fornødne eller korrekte anstrengelser. Jeg vil give dig værktøjet til på dramatisk vis at forøge effekten af dine anstrengelser, hvorfor du ikke kun gør tingene rigtigt, men gør de rigtige ting, og du vil dramatisk forøge dine resultater. Det er min påstand, at du kan blive, få eller gøre, hvad du ønsker her i livet. Du kan vokse, udvide og opfylde dit potentiale. Du kan tjene flere penge. Du kan få større fred i sindet. Du kan få bedre helbred og energi, du kan få et bedre kærlighedsforhold. Du kan få økonomisk sikkerhed. Du kan få fornemmelsen af personlig fuldendelse. Du kan få en dejlig fornemmelse af fred indeni. ……….

10 Køb bogen: www.bdb.dk Descartes kvadrant Hvad vil der ske, hvis jeg gør det ? Hvad vil ske, hvis jeg ikke gør det ? Hvad vil der ikke ske, hvis jeg gør det ? Hvad vil der ikke ske, hvis jeg ikke gør det ?


Download ppt "Musik af Pushkar: Manamalei Veje til målet - metoder til personlig succes!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google