Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Til dig kære GS medlem. Festudvalget arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, samt med at segmentere vor pagtfulde klubtraditioner.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Til dig kære GS medlem. Festudvalget arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, samt med at segmentere vor pagtfulde klubtraditioner."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Til dig kære GS medlem. Festudvalget arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, samt med at segmentere vor pagtfulde klubtraditioner. Vor vision og mål er at bygge bro over klikedannelser, fremme menneskeligheden og fællesskabsfølelsen gennem vore arrangementer, artikler mv. i vort flotte blad og hjemmeside. Udvikling kommer kun gennem dialog og et respektfyldt samarbejde! Det for er os livsbekræftende at se flere og flere medlemmer deltage i vore arrangementer og udflugter. Dette bekræfter, at vor indsats endnu er lidt værdsat: Kære medlem ! ”det er jo reelt dig” vi arbejder for, skulle du derfor få lyst til at glæde os – så behøver du blot at deltage. Festudvalget er et lille udvalg, men yderst velfungerende, det er ikke noget der er kommet af sig selv, men noget udvalgsmedlemmerne samt deres ægtefælder i høj grad har bidraget til! ”En stor tak for 2005 skal lyde til alle som på en eller anden måde har bidraget.”.

4 Glæden kommer med lysets hast dog ikke altid for at blive derfor er den en æresgæst der med omhu bør nydes.

5 Godt Nytår må jeg præsentere jer for holdet! Værdibaseret ledelse: Din bestyrelse i GS sikrer, at der tænkes langsigtet og strategisk, således at klubben kommer videre i udviklingsbestræbelserne. Bestyrelsen "tager" stemninger og ønskede emner på dagsordenen, for at få dem vurderet eller omsat til en reel handlingsplan, som derefter fastholdes til gavn for klubbens medlemmer. Alle medlemmer kan naturligvis få et hvilket som helst emne taget op til dialog på et bestyrelsesmøde! Ole Rick Boy Lindholm Lisbeth Nissen Karl Nissen Frank Jessen Bent BrüningTage Møller Lorens Rossen Lars Bønløkke Hans J. Lausten Poul FriboPoul Jensen Bjørn Vestergaard Leo B. Mortensen Formand Stig Nissen

6


Download ppt "Til dig kære GS medlem. Festudvalget arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, samt med at segmentere vor pagtfulde klubtraditioner."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google