Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt."— Præsentationens transcript:

1 TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt.

2 Oprindelse TOP GESMACK Frutas Esthers plantager findes ved ‘La Vega Alta del Río Segura’ i Murcia Regionen. Dette område har et meget karakteristisk klimaforhold, nærmest ørken-agtigt med sandholdig jord med lavt indhold af nitrogen. Denne jordsammensætning samt de klimatiske forhold er optimale for dyrkning af frugt med god kvalitet og smag.

3 Krav for at blive ’plukket’ som “Top Geschmack” •Autentisk smag •Intens farve •Udseende

4 1. Plantagen: En Top Smag plantage kræver et meget specifikt arbejde, som på følgende punkter afviger fra den traditionelle praksis: •Beskæring •Tynding •Vanding •Høst

5 Beskæring: •Der skal foretages en kraftigere beskæring, som efterlader få stængler/skud pr. Træ •Større afstand mellem træerne, hvilket bevirker mere lys.

6 Tynding: Her er ideén at reducere træets byrde med det formål at der kommer færre frugter pr. træ med større kaliber og bedre smag. Dette arbejde inddeles i tre faser: •Knop • Blomstring • Frugt

7 Vanding: Top Geschmack konceptet er baseret på en høj kontrolleret, differentieret og dynamisk vanding: •Vha. dette system fremmes korrekt brug af vand og gødning •Systemet muliggør små lokale ændringer i mængden af gødning, da sensorerne analyserer det enkeltes træs behov. •Dette gennemføres vha. strategisk placerede sensorer, som konstant måler planternes hydrologiske behov og derved undgås hydrologisk stress for planterne, dvs. overvanding eller undervanding. •Dobbelt drypvanding

8 Høst: For at sikre en optimal Top Geschmack har frugterne brug for en særlig høst-procedure: •Mere modenhed •Flere ’høst-faser’ •Mindre kasser til opbevarelse af den høstede frugt

9 2. Pakning: Efter den naturlige modning i plantagen, får Top Smag frugterne en helt speciel behandling i pakhuset: •Bedre udvælgelse af frugten •Bedre præsentation af frugten. •Håndpakning af frugten •Førsteprioritet i henhold til lager- og køleplads for at undgå et hvert tab af frugtens smagskvaliteter.

10 3. Distribución: Et af de overordnede mål for den moderne distribution er at tilfredsstille kunden - den endelige forbruger. Top Smag konceptet tilbyder et produkt, som gør dette muligt, men tilbyder ydermere følgende muligheder: • Differentiering • Image • Erhverve forbrugerens troskab

11 4. Forbruger Top Geschmack, konceptet kan således ved brug af de bedste sorter, ny form for dyrkning og specifikke præsentationer, tilbyde den det 21. århundredes forbruger en frugt som er: •Smagsfuld •Sund •Udvalgt

12 5. Produkter: •Fersken, hvidt og gult frugtkød •Nektariner, hvidt og gult frugtkød •Paraguayos •Abrikoser •Blommer •Druer

13 Frutas Esther har følgende certifikater: •Global Gap •Integreret Produktio •IFS •BRC •Certificeret sporbarhed


Download ppt "TOP GESCHMACK En ny dimension med fokus på nydelse af druer og stenfrugt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google