Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,"— Præsentationens transcript:

1 Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt, som er fuld af vitaminer, velsmagende og nemt at have med at gøre. Intet forarbejde, intet spild og med en holdbarhed på 15 måneder fra produktion. SPC Natures’ Finest er fri for kunstige smags- og farvestoffer og indeholder kun frugt og ananasjuice i et praktisk bæger. Juicen er klar til at drikke og den lille ske i låget, på 220 g. pakningen gør det muligt at nyde frugten hvor som helst - når som helst. Der er ikke tilsat sukker Where fresh cannot go En kort introduktion af en mulig optimering, trend og værdi i en kategori som måske godt kunne trænge til lidt frisk luft !

2 Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Optimering af værdien Vores nuværende kunder sælger p.t. per butik per uge 220 g. Tropisk frugtsalat – mellem 4,9 og 10,2 220 g. Ananas – mellem 3,9 og 6,3 Udsalgspriserne ligger mellem 7,95 og 9,95 Vi har nu lanceret følgende 400 g. pakninger - Tropisk frugtsalat - Ananas stykker - Ananas stænger - Mango skiver Udslagspriserne ligger mellem 14,95 og 17,95 Vi har ligeledes næste generation af en 113 g. pakning på vej. Vi er naturligvis lagerførende af ovenstående sortiment og kan levere fra dag til dag. Velegnet til - Simpelt snack koncept - Som morgenmad og sammen med andre morgenmads produkter -Smoothies - Salater - Desserter Passer med andre ord mange forskellige steder i en moderne butik.

3 Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Stemningsbilleder fra hverdagens Danmark På køl med de friske grøntsager Convinience På køl med andre Snack produkter Sammen med desert


Download ppt "Fresh. Fruit. Anytime. Healthy Active Living SPC Ardmona - Healthy, Active, Living Vi er hvad vi spiser og sundhed er en af tidens trend. Her er et produkt,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google