Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen tilbage modige opdagelsesrejsende! Troværdige observationer fra xx modige opdagelsesrejsende ved hjemkomsten fra fem dage på [arbejdspladsens.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen tilbage modige opdagelsesrejsende! Troværdige observationer fra xx modige opdagelsesrejsende ved hjemkomsten fra fem dage på [arbejdspladsens."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen tilbage modige opdagelsesrejsende! Troværdige observationer fra xx modige opdagelsesrejsende ved hjemkomsten fra fem dage på [arbejdspladsens navn].

2 2 Opsamling på rejsen I løbet af vores møde i dag vil vi i fællesskab besvare fire spørgsmål: Hvordan var det at være på være på rejse? Hvad er det samlede indtryk fra de rejsende? Hvad kan vi lære af oplevelserne? Hvad gør vi nu?

3 3 Hvordan var det at være på rejse? Hvad var jeres oplevelse af perioden som observatører: Hvad var svært? Hvad var sjovt? Hvad var overraskende?

4 4 Observationer fra det fremmede: det overordnede billede Af de xx opdagelsesrejsende stod xx prøvelserne igennem og kunne overdrage deres observationer ved hjemkomsten. Observationerne er mange og farverige – det har tydeligvis været en fascinerende rejse.

5 5 Observationer fra det fremmede: det overordnede billede Hovedindtrykket er, at [eksempelvis: de vilde lever i rimelig harmoni eller der generelt er en god stemning i landsbyen – under alle omstændigheder gerne en positiv pointe]. Der er mange eksempler på: –[Hvordan de hjælper hinanden]. –[Hvordan de støtter hinanden]. –[Hvordan de er i stand til at klare en stresset hverdag ved at støtte hinanden]. Der er imidlertid også observeret en række udfordringer for det gode liv i ”landsbyen”. Blandt andet [noter eksempler på områder, hvor der er udfordringer]: –[Den måde man taler med hinanden på] –[Forholdet mellem kolleger] –[Forholdet mellem ansatte og brugere]

6 6 Observationer fra det fremmede: de mest inspirerende observationer? Blandt de mest positive observationer fra logbøgerne kan nævnes: [Vælg tre/fire observationer, hvor samarbejdet har været særlig godt, der har været gjort særlig god brug af ressourcer eller hvor nogen har været særligt gode til at håndtere en ellers svær situation.] Observation 1 Observation 2 Observation 3

7 7 Observationer fra det fremmede: udfordringer blandt de indfødte? Det er imidlertid ikke alt, der var fryd og gammen i det fremmede. Der er også gjort observationer, der viser, at der også var udfordringer blandt de indfødte: [Vælg tre/fire observationer, hvor der er gode muligheder for at reflektere over mulige samarbejdsforbedringer eller områder, hvor der opstå misforståelser/konflikter. OBS: Vær sikker på, at det ikke er observationer, der relaterer sig til enkeltpersoner, der kan identificeres!] Observation 1 Observation 2 Observation 3

8 8 Hvad kan vi lære af oplevelserne? Gruppearbejde om observationerne Diskuter omkring bordene: Hvis vi skulle give gode råd til dem, vi observerede, hvad ville vi så sige til dem –Hvad var de mest inspirerende eller opløftende observationer? –Hvad er de vigtigste udfordringer? Hvad ville i sammenfattende sige, de burde arbejde videre med at gøre mere af eller at gøre anderledes? –Beskriv 2-4 emner, som i omkring bordet, synes er de vigtigste.

9 9 Konkrete projekter Fremstil en flot beskrivelse af jeres idé til, hvordan temaet kan gøres til et projekt eller en ny måde at arbejde på, der vil gøre vores arbejdsplads bedre. Beskriv gerne så detaljeret som muligt: –Hvad målet skal være –Hvordan vi rent praktisk kommer derhen Dokumenter jeres idé på det stykke flip-over papir, der ligger på jeres bord – i må også gerne tagne en tegning!

10 10 Hvad gør vi nu? Hvem har lyst til at arbejde videre med idéerne?


Download ppt "Velkommen tilbage modige opdagelsesrejsende! Troværdige observationer fra xx modige opdagelsesrejsende ved hjemkomsten fra fem dage på [arbejdspladsens."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google