Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind."— Præsentationens transcript:

1 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind til en særlig introduktionspris for jagttegnskursister. For blot 95 kroner kan du blive medlem frem til 31. december 2010. Jo før du melder dig ind, desto mere får du for pengene. Jo før du gør det, desto flere numre af vores månedsblad Jæger får du. Det udkommer 11 gange om året med spændende artikler om jagt, vildt og natur. Det kan du læse mere om på www.jaegerforbundet.dk www.jaegerforbundet.dk Som medlem får du også adgang til at deltage i en lang række aktiviteter, bl.a. flugt- og riffelskydning, jagthornsblæsning, hundetræning, foredrag og filmaftener. Du får samtidig adgang til faglig rådgivning inden for lovgivning, jagt og terrænpleje. Sidst men ikke mindst er du som medlem med til at tegne et forbund, der arbejder seriøst og målrettet på at fastholde og forbedre mulighederne for at gå på jagt på en bæredygtig måde. Deltag også i den frivillige jagtprøve I forbindelse med dit kursusforløb – og inden du skal op til den officielle jagtprøve – vil vi anbefale dig at deltage i en eller flere af de frivillige jagtprøve, som Danmarks Jægerforbund afvikler i foråret 2010. Prøverne afvikles på samme måde som den officielle jagtprøve. Det er en rigtig god måde at gå til generalprøve på få uger inden det går løs til den officielle prøve. Se vedlagte liste over prøver i foråret 2010 Består du den frivillige jagtprøve, modtager du et jægermærke. Jægerforbundet har brug for jer alle! Om du har brug for Danmarks Jægerforbund, er naturligvis noget, du selv afgør. Det er det, Jægerforbundet med denne PowerPoint- præsentation vil give dig et bedre grundlag for at beslutte.

2 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Vi tilbyder jagttegnskursister gratis medlemskab i hele 2012. Ved indsendelse af tilmeldingsblanketten i kursistmappen modtager kursisten et gavekort på 100 kroner til lerduer og patroner på en jagtforeningsskydebane. Tilmed vil kursisten få tilbudt at være medlem i hele 2013 for 200 kroner + lokalforeningens kontingent. Jo før du melder dig ind, desto mere får du ud af dit medlemskab.

3 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 10 gode grunde til at blive medlem 1. Du støtter arbejdet for at sikre retten til at gå på jagt. Lokalt, på landsplan og internationalt går Jægerforbundet målrettet efter at få maksimal indflydelse på beslutninger om jagt. 2. Du får masser af oplevelser, information og tilbud gennem medlemsbladet Jæger, der holder dig ajour med alt det nyeste inden for jagt, vildt og natur.

4 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 3. Du får adgang til de dele af www.jaegerforbundet.dk, som kun er for medlemmer. Her kan du blandt andet følge med – og deltage – i hjemmesidens mange debatfora. 4. Du kommer ind i et fællesskab, der giver dig samt en masse gode sociale oplevelser. 5. Du får mulighed for at udvikle dig som jæger ved at deltage i arrangementer og kurser, f.eks. hundetræning.

5 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 6. Du kommer ind i Danmarks næststørste grønne organisation med over 90.000 medlemmer. 7. Du kan komme med i en af vores over 900 lokale jagtforeninger, hvor mange spændende aktiviteter foregår. 8. Du kan som medlem i en jagtforening være med til at styrke arbejdet for at varetage vores interesser over for din kommune. Det kan f.eks. dreje sig om flere og bedre faciliteter til skydetræning og arbejdet for mere jagt på kommunens arealer.

6 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet 9. Du er som medlem forsikret, når du deltager i forbundets arrangementer. Det sker oven i den ansvarsforsikring, der gælder ved skudafgivelse på jagt, og som du er dækket af som indehaver af et jagttegn. 10. Du får som medlem rabat på oplevelser, varer og tjenesteydelser.

7 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Hvem, hvad, hvor Årligt er der over 170.000 danskere, som løser jagttegn. Hovedparten af Jægerforbundets medlemmer er organiseret i de over 900 jagtforeninger. Det betyder, at der er adgang til inspirerende sammenhold og jagtfaglige udfordringer i nærheden af din bopæl.

8 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Hvem, hvad, hvor Danmarks Jægerforbund har sæde i over 80 kommunale grønne råd, ligesom vi samarbejder tæt med organisationer inden for miljø og natur, landbrug og skovbrug. Det giver et godt grundlag for at varetage jægernes interesser på lokalt plan. Danmarks Jægerforbund har direkte indflydelse på, hvilke vildtarter der må jages og hvornår.

9 07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - meld jer ind i Jægerforbundet Hvem, hvad, hvor Internationalt arbejder vi på at påvirke de stadigt flere beslutninger i EU, der bestemmer vilkårene for at gå på jagt i Danmark. Det gør vi især sammen med jagt- og naturorganisationer i det nordlige Europa. Vores internationale udsyn betyder også, at vi deler ud af vores gode danske erfaringer med vildtforvaltning og naturpleje. Jægerforbundet har brug for jer alle!


Download ppt "07.12.2011 Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google