Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Aktiviteter i forbindelse med undervisning af elever med specifikke matematikvanskeligheder Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC&hf Nordjylland.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Aktiviteter i forbindelse med undervisning af elever med specifikke matematikvanskeligheder Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC&hf Nordjylland."— Præsentationens transcript:

1 Aktiviteter i forbindelse med undervisning af elever med specifikke matematikvanskeligheder Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC&hf Nordjylland

2 Tidsplan Kort introduktion af forløbet Prøv aktiviteterne af Opsamling

3 Hvem er vi ?

4 Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC og hf Nordjylland

5 Kort om forløbet og deltagerne

6 Målgruppe Fra starten har det været vigtigt at undervisningstilbuddet skulle opfattes som et supplement til eksisterende undervisningstilbud – rettet mod personer med så massive matematikvanskeligheder, at det vurderes, at eksisterende tilbud ikke kan tilbyde relevant undervisning. I praksis har dette betydet, at tilbuddet ikke er blevet tilbudt personer, der kunne visiteres til eksempelvis FVU-undervisning.

7 Formål TBU har som formål at, afhjælpe eller begrænse deltagerens specifikke matematikvanskeligheder. øge deltagerens grundlæggende færdigheder inden for områderne talforståelse og regning udvikle deltagerens forståelse for basale matematiske begreber. styrke deltagerens kommunikative og funktionelle matematiske færdigheder øge deltagerens muligheder for at deltage i ordinære uddannelsestilbud og/eller opnå tilknytning til arbejdsmarkedet.

8 3 deltagerne To af deltagerne havde specielt problemer med at knytte tal og talord sammen i området fra 50 til 100 løsningshastighed i simple opgaver (talte på fingre) at motivere sig til at gå i gang med opgaver, de betragtede som vanskelige Alle tre havde problemer med at finde løsningsstrategier i forhold til opgaverne. De havde ikke nogle planer for fremtidig job eller uddannelse og en væsentlig grund hertil var deres af deres manglende matematikfærdigheder.

9 Principper for tilrettelæggelsen

10 Principper

11

12

13

14

15

16

17

18 Prøv aktiviteterne

19 Vi har taget nogle af de aktiviteter med, som vi har navendt i forløbet. Prøv dem af i små grupper. Find ud af om I kan bruge principperne i aktiviteterne.


Download ppt "Aktiviteter i forbindelse med undervisning af elever med specifikke matematikvanskeligheder Jens Brandt Peter Vilhelm Højgaard Jensen VUC&hf Nordjylland."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google