Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sp.1 Forstil dig, at det i Danmark var almindeligt med fødevarer tilsat vitaminer og mineraler. Hvor enig eller uenig er du så i følgende udsagn?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sp.1 Forstil dig, at det i Danmark var almindeligt med fødevarer tilsat vitaminer og mineraler. Hvor enig eller uenig er du så i følgende udsagn?"— Præsentationens transcript:

1 Sp.1 Forstil dig, at det i Danmark var almindeligt med fødevarer tilsat vitaminer og mineraler. Hvor enig eller uenig er du så i følgende udsagn?

2

3

4

5

6

7 Sp.2 I Danmark har der i mere end 10 år været tilsat jod til bordsalt. Joden skal forebygge struma (som er en knude foran på halsen). En undersøgelse viser, at jod i salt har haft en gavnlig effekt. Synes du, at det er i orden, at salt bliver tilsat jod?

8

9 Sp.3 I hvilke fødevarer, synes du, man skulle tilsætte D-vitamin?

10 Sp.6 Forestil dig, at en liter mælk er tilsat D-vitamin. Hvad, synes du, at producenten skal have lov til at skrive på emballagen?


Download ppt "Sp.1 Forstil dig, at det i Danmark var almindeligt med fødevarer tilsat vitaminer og mineraler. Hvor enig eller uenig er du så i følgende udsagn?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google