Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning."— Præsentationens transcript:

1 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning af kød

2 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Hvorfor skal vi spise? Mad indeholder protein, kulhydrat, fedt og alkohol, som giver energi Mad indeholder vitaminer og mineraler, som bidrager til livsnødvendige processer i kroppen Mad indeholder vand, som bruges til transport i lymfe of cellevæske

3 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Madens opgave i din krop

4 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem De 8 kostråd

5 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Kød i kosten bidrager med: Protein 25% Vitamin A 34% Vitamin D 19% Vitamin B1 31% Vitamin B2 15% Niacin 25% Vitamin B 6 19% Vitamin B12 35% Jern 18% Zink 30% Selen 25%

6 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Spis sundt med kød Vælg magert kød Skær fedtkanten af Smid stegefedtet ud Vælg tilbehør med mange grøntsager og frugter Spis kartofler, ris, fuldkornspasta eller groft brød til

7 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Nøglehulsmærket Gør det nemmere at vælge sundt – stiller krav i forhold til fedtindhold, sukker, salt, kostfibre Hjælper dig med at følge de 8 kostråd Kød med mindre end 10 g. fedt pr. 100 g kød kan få nøglehulsmærket

8 Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Links Undervisningsmaterialet Mørt ikke tørt- stegning af kød Læs mere om kød i Guide til danske råvarer


Download ppt "Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod SUND MED KØD Mørt ikke tørt – stegning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google