Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Øvelser Teoretisk Diskussion. I dag Hvordan er det gået? Gruppe 1, 3 og 4 skal sende en til Charlotte på: med opdragsgiverens navn.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Øvelser Teoretisk Diskussion. I dag Hvordan er det gået? Gruppe 1, 3 og 4 skal sende en til Charlotte på: med opdragsgiverens navn."— Præsentationens transcript:

1 Øvelser Teoretisk Diskussion

2 I dag Hvordan er det gået? Gruppe 1, 3 og 4 skal sende en e-mail til Charlotte på: moerch@itu.dk med opdragsgiverens navn og URL senest i løbet af øvelsen!moerch@itu.dk Billeder. Aftenens øvelse: Teoretisk diskussion.

3 Hvad er en teoretisk diskussion? ”En diskussion belyser et emne ved at sætte flere forskellige synspunkter og argumenter op over for hinanden, gerne med det formål gennem kombination og syntese at nå frem til et nyt synspunkt”. ”Den gode opgave” Hvorfor er den med?

4 Afsnit i en teoretisk diskussion Introduktion af diskussionens emne og diskussionsparterne. Analyse af diskussionspartnerne/teksterne ud fra relevansen af dem. Selve diskussionen; modstillen af holdninger, argumenter, kontraster, positioner, tese/antitese. Resultat af diskussion. Diskussionens formål, brug, kontekst, konsekvens – ny handlingsanvisning?

5 Aftenens øvelse På jeres hjemmeside: - Find 5 eksempler, hvor I synes der forekommer excise. - Beskriv hvilken slags excise det er (må gerne selv formuleres). - Diskutér hvor meget og hvordan I synes, man skal tilgodese førstegangsbrugere og superbrugere på jeres hjemmeside. - Diskutér hvad det nuværende niveau af excise har af betydning for jeres målgruppe.

6 Rapport MAX 3 sider i wordformat (Gr-X-Opg-1.doc) til moerch@itu.dk senest søndag kl. 18. moerch@itu.dk I får den igen senest onsdag kl. 24.00.

7 Spørgsmål?


Download ppt "Øvelser Teoretisk Diskussion. I dag Hvordan er det gået? Gruppe 1, 3 og 4 skal sende en til Charlotte på: med opdragsgiverens navn."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google