Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Finn Jordal Center for digitalisering – Udvikling IT- og Telestyrelsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Finn Jordal Center for digitalisering – Udvikling IT- og Telestyrelsen."— Præsentationens transcript:

1 Finn Jordal Center for digitalisering – Udvikling IT- og Telestyrelsen

2  At gøre det lettere for it-modne borgere og mindre virksomheder - uden den store GIS- viden - at anvende myndighedernes geokodede data i deres egne it-løsninger  At gøre det lettere at anvende myndighedernes geokodede data i forbindelse med web applikationer, GPS samt de populære korttjenester, som Google Maps, Bing Maps m.fl.

3  It-modne borgere og mindre virksomheder  Ikke forvaltningen

4  Kører på en Amazon medium instans  Support og anden kommunikation foregår i Geoservicengruppen på digitaliser.dk: http://digitaliser.dk/group/847257 http://digitaliser.dk/group/847257

5  Udviklingsbistand til det GIS specifikke: ca. 170.000 kr.  Timer hos EBST  10.000 kr. til dataudtræk hos EBST?  Timer hos ITST  Udgift til Amazon i marts: 267$ - kan gøres ca. 40% billigere ved at reservere instans

6  At gøre det lettere for borgere og mindre virksomheder at anvende myndighedernes geokodede data i deres egne løsninger.  At få prøvet ideerne bag OIOREST af i en produktionsservice.  At finde ud af, hvor lidt man kan nøjes med - i samarbejde med andre - for at frembringe en service, som giver værdi for vores omverden.

7

8 Introduktion Lancering


Download ppt "Finn Jordal Center for digitalisering – Udvikling IT- og Telestyrelsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google