Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Implementering Innovation er risikofyldt, og selv med en meget detaljeret og omfattende strategi og et godt forarbejde kan det gå Galt, hvis udførelsen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Implementering Innovation er risikofyldt, og selv med en meget detaljeret og omfattende strategi og et godt forarbejde kan det gå Galt, hvis udførelsen."— Præsentationens transcript:

1 Implementering Innovation er risikofyldt, og selv med en meget detaljeret og omfattende strategi og et godt forarbejde kan det gå Galt, hvis udførelsen af strategien ikke er optimal. Faktisk opfylder mere end hver anden innovation ikke sine mål, selv når forarbejdet er gjort efter alle kunstens regler. Men vi ved hvorfor! Andre har betalt uhyre høje lærepenge, som I bør undgå

2 Den anerkendte canadiske innovationsprofessor Robert G. Cooper har gennem snart en menneskealder forsket i og undersøgt over hele verden, hvorfor innovationer i form af nye produkter slår fejl. Nedenstående er hans resultater Ovenstående resultater bør fungere som checkspørgsmål til Jeres innovation her lige inden lanceringen. Drøft spørgsmålene i ledelse og projektgruppe og korriger eventuelt før implementering Hvorfor fejler innovationer? En checkliste Kilde: Robert G. Cooper Winning at New Products

3 Implementering En checkliste Nedenstående spørgsmål fungerer som en yderligere checkliste og drøftes blandt relevante i virksomheden op til lancering: 1.Hvem er de centrale spillere, der kan foranledige, at Jeres innovation ikke bliver en succes? (Kunder, salgsstyrke, leverandør, transportører, konkurrenter, kommunikations- og marketingfolk eller…..? 2.Hvorledes kan de sætte en kæp i hjulet? 3.Hvad kan gøres, så det ikke sker, eller at risikoen reduceres til et absolut minimum? 4.Har sælgerne de fornødne værktøjer, præsentationsmateriale etc.? 5.Er der udarbejdet handlingsplan for hver relevant medarbejder i forbindelse med lanceringen? 6.Kender alle deres rolle? 7.Er der opsat nødvendige målepunkter på dags-/uge-/måneds-/kvartalsniveau? 8.Er de opsatte målepunkter tilstrækkelige? Gennemgå dem lige igen! 9.Kender alle centrale medarbejdere deres beslutningskompetencer under lanceringen? 10.Er der etableret en hotline funktion/projektleder, som kan tage sig af presserende spørgsmål? 11.Check lige hele logistikken igen! Hænger leverings-, produktions- og salgsplaner sammen? 12.Er der aftalt regelmæssige møder i ledelsesgruppen/projektgruppen under hele lancerings fasen 13.Hvordan og hvornår overgår ansvaret for innovation fra projektgruppens ansvar til almindelig drift?


Download ppt "Implementering Innovation er risikofyldt, og selv med en meget detaljeret og omfattende strategi og et godt forarbejde kan det gå Galt, hvis udførelsen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google