Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

hårpleje afslut begynd For smukt hår udefra og ind

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "hårpleje afslut begynd For smukt hår udefra og ind"— Præsentationens transcript:

1 hårpleje afslut begynd For smukt hår udefra og ind
© 2002 Nu Skin Europe

2 Nutricentials™ er virkningsfulde næringsstoffer og stoffer, der beskytter håret mod ydre påvirkninger, og som naturligt fremhæver og viser dit hårs sunde udseende.

3 I den mest koncentrerede og reneste form giver Quinoa, en Nutricentials™-ingrediens, ekstrakt af solsikkefrø, antioxidanter, vitaminer og plejende planteekstrakter dig et helt igennem sundt udseende hår, som er let at styre.

4 Ingredienser Quinoa - et rigt basisprotein, der anvendes i Sydamerika, hvor det også kaldes "mother grain". Denne Nutricentials™-ingrediens reparerer beskadiget hår og giver fylde og glans. Effektive vitaminer - pro vitamin B5 (panthenol), naturligt E-vitamin og C-vitamin plejer og styrker håret.

5 Ingredienser Ceregen® - denne eksklusive hvedeproteinsammensætning hjælper med at reparere beskadiget hår, samtidig med at den styrker og tilfører fugt. Ekstrakt af drueblade - rigt på C-vitamin og en effektiv antioxidant. Ekstrakt af grapefrugt og ananas hjælper med at fjerne rester af pleje- og stylingprodukter.

6 Ingredienser Plejende planteekstrakter - aloe barbadensis, kaprifolie, kamille og rosmarin giver naturlig lindring til hår og hovedbund Natrium-PCA - beskytter mod tørhed ved at binde fugten til hårstrået. Pebermynteekstrakt og mentol styrker hovedbunden og giver en kølig, forfriskende følelse.

7 Ingredienser Ekstrakt af solsikkefrø - giver naturlig beskyttelse mod UV-stråler og forurenende stoffer. Det er rigt på proteiner og mineraler, som giver håret glans og forhindrer, at det bleges. Avocadoolie plejer håret helt naturligt og gør det blankt og skinnende uden at tynge.

8 Vask håret for at fjerne stylingprodukter og miljøforurening fra hår og hovedbund.
Plej med balsam, så håret ikke beskadiges, bliver lettere at styre og ser sundere ud.

9 Nu Skins hårplejeshampooer og -balsamer er udviklet til de specielle behov, hver enkelt hårtype har.
Tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår Normalt til fedtet hår Alle hårtyper

10 Tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår
hydrakind™ moisturizing shampoo Indeholder sojaprotein, der genopretter hår og hovedbund med vitale næringsstoffer.

11 Tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår
hydrakind™ moisturizing conditioner Indeholder proteinrig soja og Quinoa, der genopretter fugtbalancen og gør håret stærkere og lettere at sætte. Anbefales til langt hår.

12 Tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår
makeamends™ clarifying shampoo Renser dit hår i dybden og opfrisker det med ekstrakter af grapefrugt og ananas, samtidig med at pebermynteekstrakt og mentol bringer nyt liv og en frisk fornemmelse til hovedbunden. Anvendes en gang om ugen eller efter behov for at opnå det bedste resultat. Anbefales før farvning.

13 Tørt, beskadiget og kemisk behandlet hår
makeamends™ deep conditioning treatment De positivt ladede plejestoffer binder til beskadiget hår og tilpasser den behandling, der kræves for at reparere og restrukturere hårstrået. Formlen med de naturlige plejestoffer Quinoa og avocadoolie giver håret glans og styrke, samtidig med at det bliver let at sætte. Anvendes en gang om ugen for at opnå det bedste resultat.

14 Normalt til fedtet hår dailykind™ mild shampoo
Renser blidt fra rod til spids, samtidig med at den nærer og styrker dit hår med risprotein og Quinoa. Anbefales til daglig brug.

15 Normalt til fedtet hår dailykind™ mild conditioner
En letvægtsbalsam med risprotein og Quinoa, som fugter og beskytter - dagligt. Dit hår føles blødt, sundt og fyldigt.

16 Alle hårtyper 4-in-1™ shampoo, condition, hydrate & protect
Vask, plej, fugt og beskyt. Miljøbeskyttelse til håret beriget med ekstra jomfruolivenolie og Quinoa, der plejer og giver fugt til dit hår. Anbefales til daglig brug, især på rejser og efter sport.

17 Alle hårtyper volumekind™ volumising shampoo
Giver håret ekstra fylde og glans og gør det nemmere at sætte. Indeholder olie udvundet af frø fra Limnanthes alba og Quinoa, der giver fylde og plejer. Anbefales til fint hår.

18 Din stil, ren skønhed Din frisure er et udtryk for din personlighed. Med Nu Skins stylingprodukter kan du få det look, du ønsker, samtidig med at du tilfører dit hår værdifulde næringsstoffer.

19 Det har aldrig været lettere at få en smuk frisure og et sundt udseende hår.
Gør klar med freefall™ Giv fylde med stylinfoam™ Skab det look, du ønsker, med stylingel™ Hold styr på frisuren med stronghold™ Vis dig frem med holdingpattern™

20 freefall™ detangling conditioner leave-in
Denne lette balsamspray, som ikke skal skylles ud, er beriget med ekstrakt fra solsikkekerner og Quinoa og beskytter og efterlader dit hår silkeblødt. Velegnet til alle hårtyper og anbefales især til langt og tørt hår.

21 Skab dette look: Gør klar til at style
Anvendelse: Spray en rigelig mængde freefall™ i det våde hår, inden du sætter og tørrer det. Vent et par sekunder, før du reder håret. Til krøllet eller bølget hår: Påfør freefall™, og føntør derefter håret område for område med en flad børste. Spray let med stronghold™ for at få hold på håret.

22 Skab dette look: Gør klar til at style
Til glat hår: Forstøv rundhåndet, og lad håret tørre naturligt, eller føntør med en rund børste for at glatte spidserne ud.

23 stylinfoam™ volumising non-aerosol
Denne kraftige mousse giver fylde, gør tykt og viltert hår let at sætte og giver fint og tyndt hår volumen. Med ekstrakt af solsikkekerner, Quinoa, B-5-, E- og C-vitamin, antioxidanter og plejende planteekstrakter, der nærer og beskytter. Velegnet til alle hårtyper.

24 Skab dette look: Giv struktur og volumen et pift
Anvendelse: Kom stylinfoam™ i fugtigt hår, og fordel jævnt fra rod til spids. Sæt det i den ønskede frisure. Til krøllet eller bølget hår: Påfør stylinfoam™, og føntør med hovedet nedad uden at børste, så håret krøller naturligt op.

25 Skab dette look: Giv struktur og volumen et pift
Til glat hår: Påfør stylinfoam™, og rul lokker løst op på skumgummicurlere. Varm med en diffuser, før du fjerner curlerne.

26 stylingel™ firm hold alcohol-free
Denne kraftige gelé gør håret levende og skinnende og holder på frisuren. Indeholder: UV-filter, ekstrakt fra solsikkekerner, Panthenol, E- og C-vitamin, Quinoa og plejende planteekstrakter. Velegnet til alle hårtyper.

27 Skab dette look: Masser af muligheder
Anvendelse: Kom stylingel™ i vådt eller tørt hår. Den beskytter dit hår uden at danne flager eller tynge det ned. Skab denne frisure: Fordel en lille smule stylingel™ jævnt i det fugtige hår, og lad det tørre naturligt for at få en glat, tilbagestrøget frisure, der er styr på. Eller føntør håret, så det får fylde.

28 stronghold™ hairspray alcohol-free
Denne alkoholfrie formel giver et stærkt hold, der gør håret skinnende, samtidig med at den plejer og nærer dit hår med ekstrakt af solsikkefrø og Quinoa. Velegnet til alle hårtyper.

29 Skab dette look: Få styr på din frisure
Anvendelse: Kom stronghold™ i fugtigt, håndklædetørt hår. Efter føntørring sprayes håret igen let med stronghold™ for at fiksere den færdige frisure. Skab denne frisure: Forstøv stronghold™ over det fugtige hår, og tør med fingrene og en føntørrer. Spray igen for at sætte frisuren.

30 holdingpattern™ finishing pomade
Med en vandopløselig formel, som giver dit hår øjeblikkelig struktur og glans, samtidig med at den nærer det med ekstrakt af solsikkefrø og Quinoa. De beskytter dit hår og gør det silkeblødt. Velegnet til alle hårtyper.

31 Skab dette look: Vis, hvem du er
Anvendelse: Kom en lille smule holdingpattern™ i det tørre hår. Red håret igennem med fingrene for at forsegle glansen, og koncentrer dig især om hårspidserne. Skab denne frisure: Pjusk håret op med holdingpattern™ for at give rødder og hårspidser løft og karakter.


Download ppt "hårpleje afslut begynd For smukt hår udefra og ind"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google