Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Gennemgang af teori angående olieprofiler

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Gennemgang af teori angående olieprofiler"— Præsentationens transcript:

1 Gennemgang af teori angående olieprofiler
Udarbejdet af Søren Åhman Bowltech Danmark

2 THE ART OF A WALL (PATTERN THEORY)
(Teori omkring profiler) THE ART OF A WALL (PATTERN THEORY) Presented by COMPLETE BOWLING SUPPLY

3 Hvad har indflydelse på en Olieprofil!
Profiler

4 Olieprofilens længde Man bliver oftest tvunget til at spille breakpoint på indersiden af 12 liste med en mere lige kugle mod lommen. (ikke meget plads til at åbne banen) Tillader mange forskellige spillestile og mange forskellige vinkler på banen. Breakpoint er oftest på ydersiden af 9. liste (som regel ikke meget plads at spille op ad )

5 Olie mængde Mere olie hurtigere ændring
Mængde bruges til at afhjælpe dårlige overflader eller at der skal spilles mange serier. Mængde er ikke nødvendigvis = svære baner. For meget olie kan faktisk få kuglen til at tabe fart pga. MERE MODSTAND. Svære baner afhænger af, hvordan olie lægges ikke hvor meget der lægges.

6 SANCTION OLIE PROGRAM B & C: Den venstre og højre ende af oliestriben viser vidden på oliestriben. D: Antallet af striber fortæller, hvor meget der påføres. E: Travel speed; betyder hvor hurtigt maskinen kører nedad banen. F & G: Distances: betyder hvor oliestriberne starter og slutter.

7 OLIEPROFIL RATIO Jo højere ratio, jo nemmere vil profilen
som oftest spille. En udfordrende profil ligger typisk mellem 2-1 til 3-1 ratio.

8 PATTERN RATIOS Alle ratios/olieprofiler er relative i forhold til kvaliteten af den overflade den lægges på. De er baseret på forskellen i mængden af olie på de inderste liste i forhold til de yderste. Man kan også være nødtil at justere ratio for at kompensere for dårlig/ringe pin carry ( keglerne er svære at vælte ) Ratioer opdeles indenfor følgende; Større end 5.0 til 1 - House Patterns ( den nemme profil ) (med sikkerhedsnet) til 1 – Ikke særlig udfordrende profiler ( til 1 – Semi-udfordrende profiler til 1 – Meget udfordrende profiler Mindre end 1.5 til 1 – Ondskabsfuld og unødvendig afstraffelse


Download ppt "Gennemgang af teori angående olieprofiler"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google