Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvordan kan Esri apps digitalisere miljøtilsyn?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvordan kan Esri apps digitalisere miljøtilsyn?"— Præsentationens transcript:

1 Hvordan kan Esri apps digitalisere miljøtilsyn?
En historie om miljøtilsyn, venskab, samarbejde og Esri apps. Fremført af: Rasmus Bloustrød Lind som miljømedarbejderen i felten Firas Al-Obaidi som afdelingslederen for miljøafdelingen Nikolaj Grønholdt som miljømedarbejderen på kontoret Steen Hulthin Rasmussen som fortælleren Esri Apps som Esri Apps Opsætning: [ ] Ekstra lærred sat op. [ ] Medbragt projektor sat op og testet med Rasmus’ iphone. [ ] Steens maskine sættes til HDMI switch og testes [ ] Firas’ maskine sættes til HDMI switch og testes Rasmus’ telefon: Survey123 åbnet Tracker åbnet Firas’ maskine: Åben dashboard Åben MS Flow Steens maskine: Åben denne Powerpoint ligger lokalt. XD Åben Enterprise ( Åben Arcgis.com (logget på som Nikolaj!) Åben Survey123 Connect med de relevante surveys. Steens maskine og telefon er backup. Firas’ maskine er backup for Steens. Steen: ”Velkommen. I den næste halve time vil I blive præsenteret for en historie, om hvordan et tænkt miljøtilsyn med en virksomhed bliver understøttet af esri apps. Nederst på rollelisten har vi egentlig hovedrollen, nemlig Esri apps. Vi har valgt, at vise udplukket af apps, som vi ser på næste slide. <skift>”

2 Esri apps rollelisten (og andre)
Dashboard Survey123 Spike ( Tracker Track viewer 10.7 enterprise og arcgis.com Microsoft Flow ( Steen: ”Vi kommer til at se Dashboard, Survey123 og den nye app – Tracker og hvad der hører til den. Desuden kommer vi til at se et eksempel på, hvad Spike kan gøre for os. Endelig kommer vi til at se, hvordan Microsoft Flow spiller i Esri teknologi. Det hele bliver understøttet af ArcGIS Enterprise og ArcGIS Online. <skift>”

3 Scenen: Onsdag morgen i Korsbæk kommune Steen:
”Men lad os nu starte med begyndelsen. Historien starter en onsdag morgen i Korsbæk kommunes miljøafdeling. <skift>”

4 Steen: ”Det er en travl morgen og chefen for afdelingen (Firas) planlægger på dagens opgaver. <skift>”

5 Chefen for miljøafdelingen ser på sit dashboard.
Firas: [Firas skifter HDMI til demo af dashboard.] [Firas viser et dashboard med dagens planlagte opgaver, herunder tilsyn med Korsbæk autoværksted] [Firas overdrager opgaven til Rasmus ] [Steen overtager via HDMI-switchen]

6 Miljømedarbejder ankommer til autoværkstedet
Steen/Firas: ”Miljømedarbejder kommer ud til autoværkstedet, der skal føres tilsyn med. Han har helt sikkert brugt navigator app’en til at finde vej, men det har vi desværre ikke tid til at demo’e her. <skift>”

7 Rasmus: [Miljømedarbejderne ankommer…] [Survey123 demo:] [Spike demo – afstand mellem cateringfirmaet og autoværkstedet] Udfyld Anmeld til politi-felt. [Når demo’en er slut slukkes skærmen og Steen overtager med næste slide.]

8 Steen ”Det er selvfølgelig en alvorlig sag, når motorolien ender i fritureoilen og et tilsyn ender med en politianmeldelse. Imens miljømedarbejderen på tilsynet vurderer, at virksomheden skal politianmeldes, sidder afdelingslederen hjemme kontoret. <skift>”

9 Microsoft Flow integration
I Survey123 valgte medarbejderen ”Politianmeldelse” Der skal sendes en rapport til afdelingslederen, som skal informere politiet og virksomheden. Firas: Hjemme på kontoret i Korsbæk modtager Firas besked om at der er registreret, at der skal poilitianmeldes og gør det nødvendige. Demo af MS flow – Opsætning af beskeder. [Firas overtager med HDMI switch og demo’er Flow] [Demo’en afsluttes ved at Steen overtagerswitchen.]

10 I afdelingen modtages et opkald fra en borger
Steen: ”Men det er ikke det eneste der sker på sådan en onsdag i Korsbæk. Miljøafdelingen får et opkald fra en nabo til et vandløb. <skift>”

11 Et vandløb pludselig er næsten tørlagt.
Steen: ”Vandløbet er pludselig er uden vand. Det er der jo ikke ret mange fisk, der har godt af i længden.”

12 Miljømedarbejderen finder en opdæmning og rydder den.
Steen: ”Heldigvis får vores helt medarbejderen i felten fra virksomhedstilsynet ryddet op i problemet, der skyldtes, at vandløbet var dæmmet op. ”

13 Tracker! Hvordan? Steen:
”Men hvordan kom vi fra opringningen fra borgeren til at vi har vores medarbejder i felten, der finder og løser problemet? Det vil Nikolaj vise os nu. ” [Nikolaj demo’er tracker-dashboard og tracker] [Efter endt demo overtager Steen igen] Tracker!

14 Hvad har vi set i denne præsentation?
Dashboard (Essential app) Survey123 (Field worker user type) Spike ( Tracker (Premium app) Track viewer (Beta) 10.7 enterprise og arcgis.com Microsoft Flow ( Steen: ”Sådan kan en onsdag i Korsbæk kommunes miljøafdeling gå meget nemmere med Esri Apps. ” [Hvis der er tid]: Hvad skal der til for at sætte det op vi har set? [1 Field worker named user koster ca kr ex moms 1 Creator named user koster ca kr ex moms 1 Tracker er premium app koster 500 kr ex moms Spike koster fra ca 500$]

15 [Åbent for spørgsmål – hvis der er tid.]


Download ppt "Hvordan kan Esri apps digitalisere miljøtilsyn?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google