Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

16-07-2019 SAPA-projektet i Københavns Kommune Der er et projekt under det, der kaldes monopolbruddet – det med KMD… – vil du tage det?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "16-07-2019 SAPA-projektet i Københavns Kommune Der er et projekt under det, der kaldes monopolbruddet – det med KMD… – vil du tage det?"— Præsentationens transcript:

1 SAPA-projektet i Københavns Kommune Der er et projekt under det, der kaldes monopolbruddet – det med KMD… – vil du tage det?

2 Thank heavens for…

3 Og for projektgruppen

4 Hvor er vi?

5 SAPA-Strategi i KK WORKSHOP m. deltagere fra forvaltninger
SAPA-Strategi i KK WORKSHOP m. deltagere fra forvaltninger Oplæg til forvaltningernes digitaliseringschefer som afsæt til strategiproces på tværs af kommunens traditionelt meget selvstændige forvaltninger. Samarbejde med nystartet Innovationshus. - fokus på brugerrejser. København vil gerne have en ”ekstra etage” i SAPA-huset: Københavns vision er, at SAPA skal være den helt brede glasplade og tilkobles kommunens øvrige moduler og yderligere data.

6 Udfordringerne og perspektiverne
Udfordringerne og perspektiverne FRA LEJER TIL EJER Som lejere har vi hidtil kunnet ringe til udlejer (KMD), når der var ”bøvl med kloakken”. Nu kommer ansvaret til at ligge hos os selv. Det kræver ny viden og nye kompetencer at blive husejere: Viden om fundamentet, arkitekturen, vedligeholdelsen og udbygningsmulighederne: Det ressourcebehov må ikke undervurderes. Svært at realisere business casen ift. de høje potentialer for gevinstrealisering. KK går i bedste fald nok mere i 0, idet besparelser et sted (ved leverandør) nu kræver udgifter et andet (i kommunen).

7 Udfordringerne og perspektiverne
Udfordringerne og perspektiverne Vi ser det nye systembyggeri som et ”kommunalt kollektiv ”eller en andelsboligforening: Samarbejdet og forpligtelser på tværs har afgørende betydning – både økonomisk og funktionelt. Vi skal samtidig heller ikke være jubeloptimister og tro, at vi med SAPA får indfriet alle vores indretningsdrømme: Bedre datakvalitet og større disciplin i vores journaliseringspraksis er afgørende for løsningens funktionalitet. Medarbejderne skal være klar og klædes på med rette kompetencer: Mange af de erfarne sagsbehandlere er eksperter i KMD-systemerne, og det er en stor mundfuld at skulle skifte til nyt. Støttesystemerne er en kritisk forudsætning: Adgangsstyrings- og governancedelen skal godt fra start. Udfordringen er, at vi er ’nybyggere’ - vi har ikke prøvet denne model før.


Download ppt "16-07-2019 SAPA-projektet i Københavns Kommune Der er et projekt under det, der kaldes monopolbruddet – det med KMD… – vil du tage det?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google