Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kolding IF – Fodbold - Ungdom

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kolding IF – Fodbold - Ungdom"— Præsentationens transcript:

1 Kolding IF – Fodbold - Ungdom
Produktkatalog

2 Kolding IF Fodbold - Ungdom
PRODUKTKATALOG I KIF Fodbold sætter vi en ære i at opfylde vores samarbejdspartneres ønsker om profilering. På de næste sider kan du derfor få visualiseret helt konkret hvordan vi kan profilere din virksomhed.

3 BASIS Pris: 5.000 kr Kampprogram sponsor:
Kolding IF Fodbold BASIS Pris: kr Der kan laves følgende tilkøb til dette sponsorat. Helside profilering: kr. Halvside profilering: kr. Kampprogram sponsor: Som kampprogram sponsor i Kolding IF, får du en kvart side i kampprogrammet der udkommer hver weekend i turneringsperioden, dette bliver 28 gange årligt. Kampprogrammet udkommer digitalt og vil derfor ramme bredt, via vores hjemmeside og facebook side ”Kolding IF Talent&Elite” Vores Facebook side når ud til mellem mennesker og er i stigende vækst.

4 BASIS Pris: 15.000 kr. +produktionsomkostninger Afdelingssponsor:
Kolding IF Fodbold BASIS Pris: kr. +produktionsomkostninger Inkludere: 4 alm. Sæsonkort til Kolding Stadion til 1. seniorhold Profilering på hjemmeside/facebook side Profilering på træningstøj på alle afdelingens hold(!). Mulighed for 2x2 VIP biletter til 1.seniorhold til udvalgte kampe En kvart side i kampprogrammet der udgives 28 gange årligt digitalt på Kolding IF’s hjemmeside samt Facebook siden ”Kolding IF Talent & Elite side” med en rækkevidde på mennesker. Bandereklame på kunstgræsbanen N.B Produktionsomkostninger på trøjetryk er udgør ca kr. Produktionsomkostnigner på bander udgør 4.450 Afdelingssponsor: Som afdelingsponsor i Kolding IF, støtter du hele afdelingen i stedet for ét hold, sponsoratet gør at du som sponsor får mere profilering da du er sponsor for flere hold, og derved når bredere ud. Du støtter samtidig den generelle udvikling i Kolding IF og ikke bare et hold, dette gør vi kan optimere udviklingen på flere hold, og sikre at alle har lige gode betingelser for at fortsætte den fantastiske udvikling ungdommen har gennemgået de sidste par år.

5 BASIS Pris: 30.000 kr. +produktionsomkostninger Afdelingssponsor+:
Kolding IF Fodbold BASIS Pris: kr. +produktionsomkostninger Inkludere: 2 VIP. Sæsonkort til Kolding Stadion til 1. seniorhold Deltagelse i KIF Erhvervsklub med 6 årlige arrangmenter Profilering på hjemmeside/facebook side Profilering på kamptøjet på alle afdelingens hold(!). Profilering på alle træneres tøj i afdelingen. En halv side i kampprogrammet der udgives 28 gange årligt digitalt på Kolding IF’s hjemmeside samt Facebook siden ”Kolding IF Talent & Elite side” med en rækkevidde på mennesker. N.B Produktionsomkostninger på trøjetryk er udgør ca kr. Produktionsomkostnigner på bander udgør 4.450 Afdelingssponsor+: Som afdelingsponsor i Kolding IF, støtter du hele afdelingen i stedet for ét hold, sponsoratet gør at du som sponsor får mere profilering da du er sponsor for flere hold, og derved når bredere ud. Du støtter samtidig den generelle udvikling i Kolding IF og ikke bare et hold, dette gør vi kan optimere udviklingen på flere hold, og sikre at alle har lige gode betingelser for at fortsætte den fantastiske udvikling ungdommen har gennemgået de sidste par år.

6 BASIS Toblerone-skilt
Kolding IF Fodbold BASIS Toblerone-skilt Med et Toblerone-skilt sikrer du en solid profilering foran hovedtribunen hvor flest mennesker opholder sig under kamp. Skiltet stilles frem på samtlige kampdage for 2. divisionstruppen. Pris Købes som tilkøb til en valgfri pakke for kr. + moms og produktionsomkostninger.

7 BASIS Reklamebanner, sydsiden
Kolding IF Fodbold BASIS Reklamebanner, sydsiden Med et reklamebanner på sydsiden opnår du ophøjet profilering, som skiller sig ud fra mængden. Banneret måler ca. 2x5 meter og ses tydeligt hvor end du befinder dig på Autocentralen Park. Dertil siges der, at vi altid scorer i sydsiden… Pris Kan tilkøbes til afdelings og akademisponsorater for kr. + moms og produktionsomkostninger

8 BASIS Sektions sponsorat
Kolding IF Fodbold BASIS Sektions sponsorat Med et sektions sponsorat sikrer du en af tribunens 6 afsnit opkaldes efter din virksomhed. Der vil også være klistermærker med dit logo på samtlige sæder, samt logo på billetterne tilegnet sektionen. Pris Købes som tilkøb til en valgfri pakke for kr. + moms og produktionsomkostninger.

9 BASIS Den Gamle Tribune
Kolding IF Fodbold BASIS Den Gamle Tribune Med et reklameskilt på facaden af hele Den Gamle Tribune sikrer du dig Autocentralen Parks mest synlige plads. Logoet synes meget godt på hele stadion, såvel som fra ude på Vejlevej i vinterhalvåret. Via reklameskilt her opkaldes tribunen også fremover efter din virksomhed. Pris Fra moms og produktionsomkostninger

10 Sponsoransvarlig - Ungdom
Kolding IF Fodbold BASIS KONTAKT Sponsoransvarlig - Ungdom Mark N. Schmidt T: M: Talentchef Frederik Lund T: M:

11 VI GLÆDER OS TIL AT SAMARBEJDE MED JER!


Download ppt "Kolding IF – Fodbold - Ungdom"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google