Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Børnehus ved Jernalderlandsbyen Møde i Det Grønne Råd 14. maj 2019

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Børnehus ved Jernalderlandsbyen Møde i Det Grønne Råd 14. maj 2019"— Præsentationens transcript:

1 Børnehus ved Jernalderlandsbyen Møde i Det Grønne Råd 14. maj 2019
Lovbestemt pasningsgaranti skal overholdes Kommunen har pligt til at anvise en plads i et alderssvarende dagtilbud til alle børn i alderen fra 26 uger og indtil barnets skolestart. Kommunalbestyrelsen i den enkelte kommune skal tilbyde pasningsgaranti. For at understøtte hverdagen i familierne, er det vigtigt at bygge de nye børnehuse i de områder, hvor borgerne bor og behovet er størst. Der kommer flere børn til kommunen Der er behov for pladser i området Dagtilbudsstrategi 2 blev vedtaget i BR Gladsaxe Kommune er en udbygget kommune, så mulighederne for nye placeringer af børnehuse er begrænsede Grunden ligger i en udpræget overgangszone - mellem by og land – mellem kultur og natur – mellem parcelhuse og lejeboliger – og her er en enestående mulighed for at skabe et samlende mangfoldighedssted, hvor alle får adgang til naturen og det grønne Børnene kan få stor glæde af naturen, som vil blive en integreret del af børnehuset - mulighed for anvendelse af udearealerne for offentligheden udenfor børnehusets åbningstid

2 Bæredygtigt byggeriet, som afspejler omgivelserne
Inspiration Der skal bygges et 8-gruppers børnehus på ca m2 Al nybyggeri er svanemærket Fokus på genanvendelse af byggematerialer, så vi kan spare på ressourcerne LAR (Lokal afledning af regnvand) indtænkes i projektet Kobling til kommunens strategier for GladsaxeLiv og Vores Grønne Gladsaxe Det er hensigten, at det der i dag er grønt, forbliver grønt – at det rekreative og grønne islæt i videst mulige omfang fastholdes. Børnehuset skal være åbnet mod omgivelserne Forslag og idéer til projektet modtages meget gerne i den indledende fase, og vil i videst mulig omfang blive indtænkt i det videre arbejde Regnbed (LAR) Oversigtskort af området – med markering af projektgrunden og nuværende ”bygninger”


Download ppt "Børnehus ved Jernalderlandsbyen Møde i Det Grønne Råd 14. maj 2019"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google