Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

C4 C4 i Hillerød Erhverv Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "C4 C4 i Hillerød Erhverv Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse"— Præsentationens transcript:

1 C4 C4 i Hillerød Erhverv Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse
C4 er en medlemsbaseret paraplyorganisation, der samler Hillerøds aktører indenfor: Erhverv, Handel, Turisme/Sport/Kultur og Uddannelse. C4 bygger bro mellem de private og offentlige interesser, hvilket skaber et dynamisk erhvervsklima i Hillerød. C4 vil understøtte de tværgående relationer og samarbejdet mellem byens aktører. C4 vil være initiativtager og projektleder på nye aktiviteter og events. C4 vil sikre medlemmerne værdi gennem relationsopbygning og deraf mere forretning! C4 Erhverv Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse Sammen er vi stærkere!

2 Medlem af C4 = forretning
Bliv medlem af C4 Lille ydelse, stor gevinst Brug C4’s netværk Mød dine kommende kunder Skab relationer/tillid Kom i øjenhøjde med byens netværk Et medlemskab af C4 Foreningen giver din virksomhed muligheden for at øge indtjeningen via netværk og personlige kontakter. Et medlemskab af C4 Foreningen sikrer din virksomhed en platform, hvor tværfaglighed og tværgående aktiviteter er helt centrale. Lav mere forretning! C4 medlemskabet giver konkret gevinst!

3 Din succes er vores succes
Vi tror på, at relationer skaber værdi, sammenhold og samarbejde – som er forudsætningen for at lave en god forretning! C4 skaber en platform, hvor du kan møde nye kunder, sparrings- og netværkskontakter, så din virksomhed kan udvikle sig og vokse! Din succes som virksomhed er C4’s succes som netværksskaber, relationsopbygger, brobygger og eventmager. C4 sikrer din virksomhed adgang til nye relationer og derved forretninger - via netværk og medlemsarrangementer

4 C4 medlemsskaber C4 medlemskab
Fuldt medlemskab ift. virksomhedsstørrelse C4 personligt medlemskab Gælder 1 person Ikke-medlem Enkeltmandsfirma: 2-5 ansatte: Personligt: 500.- Gratis... Tror man! Støtter det fælles arbejde til gavn for alle aktører i Hillerød Ved: Sammen er vi stærkere Ønsker indflydelse på byens udvikling Rabat på C4 møder Stemmeret på Generalforsamling Kan blive en del af repræsentantskabet Markedsføring via Ildsjæle, der støtter det fælles arbejde, men p.t. ikke har økonomisk formåen Deltag i C4 møder til fuld pris Ingen stemme- eller opstillingsret på Generalforsamlingen Ønsker ikke at støtte det fælles arbejde til gavn for alle i Hillerød Tror: Alene er man stærkest Tror: Har ikke brug for andres hjælp til vækst Ønsker ikke indflydelse på byens udvikling Ønsker ikke at være en del af Hillerød-netværket Ingen rabat på C4 aktiviteter


Download ppt "C4 C4 i Hillerød Erhverv Handel Turisme, kultur, sport Uddannelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google