Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

pointe nr. 1 leg gør os glade

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "pointe nr. 1 leg gør os glade"— Præsentationens transcript:

1 pointe nr. 1 leg gør os glade
Rasmus: Dette kan lyde som en banal pointe, men det er det ikke. Vi er fra naturen udstyret med et biologisk feed back system, som gør at vi reagerer på leg med glæde. Det er interessant! Set fra naturens side er leg med andre ord lige så vigtig som parringsakten..! Der er en læringspointe, som vi kan vende tilbage til senere i dag, men der er også en evolutionær pointe. Evolutionen vil at vi skal lege, fordi vi skal være i stand til at tilpasse os og følge med udviklingen.

2 pointe nr. 2 kroppen er kvik Mathilde

3 pointe nr. 3 leg er læring Rasmus Vi lærer de vigtigste ting i livet gennem leg! Empati, evnen til at sætte os i den andens sted, følelsesmæssig intelligens. Vi er evolutionært indrettet til at møde nye mennesker og lære af fremmede kulturer. Afgørende for vores overlevelse. Alle samfund, der lukker sig om sig selv går til grunde.

4 pointe nr. 4 leg er super vigtig for unge Mathilde

5 byens sjæl ligger i havnen pointe nr. 5
Rasmus Gør sig primært gældende for havnebyer  Byerne findes i kraft af aktiviteter på havnen, og der findes intet sted, der appellerer så bredt som havnen. Det gør havnen særlig velegnet til fællesskabsskabende rum for kultur og aktivitet.

6 pointe nr. 6 proces er nøglen til ungeinddragelse Mathilde

7 Visionær udvikling Starter godt til søs pointe nr. 7
Rasmus. I forlængelse af snakken om havnebyerne. Visionssejladserne som ramme for udvikling. Alle i samme båd – en kultur der forener mennesker og nedbryder barrierer.

8 pointe nr. 8 børn har brug for at bryde Mathilde

9 vi har brug for mere fri leg pointe nr. 9
Rasmus. Vi giver legen kunstigt åndedræt!

10 pointe nr. 10 vi skal være gode legekammerater Mathilde


Download ppt "pointe nr. 1 leg gør os glade"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google