Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sprederudviklingsgruppen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sprederudviklingsgruppen"— Præsentationens transcript:

1 Sprederudviklingsgruppen
Status og kommende aktiviteter 2018

2 Dokumentation og udskiftning af formandskab
Status Dokumentation og udskiftning af formandskab Vejsektoren.dk Vejsektoren.dk Michel M. Eram

3 Test af stispredere Aktiviteter på Bygholm 2018
Der er udviklet en test til vurdering af stispredermateriel. Formålet er at højne kvaliteten og fremme den teknologiske udvikling for materiellet, der bruges på cykelstier. Formålet er desuden at give Vejmyndighederne et bedre grundlag for vurdering af materiellet, f.eks. i forbindelse med indkøb. 67-3 67-2 67-6 Antal dage: 1 + 3 Dato: onsdag den 2. maj og onsdag den 6. – fredag den 8. Juni 2018 67-4 Behov for bygning C2 i dage Evt. lån af mødelokale dage. 67-5

4 NordFoU projekt EPAS2 Orientering: Aktiviteter på Bygholm 2018
3s mobil testenhed Hastighedens betydning Mobiltestenhed: Drivhuset og Bygning B 3 uger sammenlagt Spredertest: 3 x 2 dage på banen.

5 Nyt kommissorium Gode ideer efterlyses
Et nyt kommissorium som tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger/løsningsforslag som både Vejdirektoratet og Kommuner oplever med deres kørebanespredere under driftssituationer. Bidrag fra VD-medarbejdere og værkstedsmekaniker via brainstorming Medlemmer af sprederudviklingsgruppen bidrager med udfordringer/løsningsforslag fra deres respektive kommuner Tilsvarende undersøgelse tilspørges hos andre vejmyndigheder Gode ideer til udfordringer/løsningsforslag fremsendes skriftligt til:


Download ppt "Sprederudviklingsgruppen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google