Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Livet er en morgengave (Noget om helte)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Livet er en morgengave (Noget om helte)"— Præsentationens transcript:

1 Livet er en morgengave (Noget om helte)
Tekst: Halfdan Rasmussen 1955 Melodi: Robert Normann Livet er en morgengave Her er fredeligt og stille. Sjælen er et pilgrimskor. Her er ingen larm og støj. Der står krokus i min have. Jeg har sået kruspersille Der står øller på mit bord. og et brev med pure løg. Under himlen hænger lærken Lad al verden slå for panden som et fjernt bevinget frø, og bekæmpe spe med spot. for en lærke tænker hverken Jeg vil enes med hinanden på at kæmpe eller dø. og mig selv og ha´ det godt.

2 Livet er en morgengave (Noget om helte)
Tekst: Halfdan Rasmussen 1955 Melodi: Robert Normann Samson gik og styrted templer Der er nok, der går og sysler Peter Freuchen knak sit ben. med at sprænge kloden væk. Ak, mod disse to eksempler Jeg vil ikke ha´ skærmydsler er min dåd en sølle én. og kanoner bag min hæk. Jeg har aldrig dræbt filistre Mens de andre går og sveder eller kæmpet med en haj. for at gi´ hinanden lak, Og når stærke mænd bli´r bistre, vil jeg pusle med rødbeder, syns jeg, det er synd for mig. selleri og pastinak.

3 Livet er en morgengave (Noget om helte)
Tekst: Halfdan Rasmussen 1955 Melodi: Robert Normann Jeg vil ikke slås med bisser Tiden går, og tiden hverver Jeg vil så og ikke slå. store mænd til mandig dåd. Selv de rødeste radiser Jeg, reserven blandt reserver, kan man roligt lide på. bryder ofte ud i gråd. Der er nok af danske helte Jeg får nerver og migræne, som er danske hele da´en blot jeg skær mig på en dolk og går rundt og spænder bælte, og vil hel´re slå min plæne mens de råber: Fy for fa´en! end slå løs på pæne folk.

4 Livet er en morgengave (Noget om helte)
Tekst: Halfdan Rasmussen 1955 Melodi: Robert Normann Livet er en dejlig gave. Jorden er en herlig jord. Der er øller i min mave. Der står krokus på mit bord. Når reserverne skal stille for at splitte kloden ad, skriver jeg med kruspersille verdens mindste heltekvad.


Download ppt "Livet er en morgengave (Noget om helte)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google