Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvis det du gør, ikke virker …

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvis det du gør, ikke virker …"— Præsentationens transcript:

1 Hvis det du gør, ikke virker …
Fest For Fleksjobbere Hvis det du gør, ikke virker … - så GØR noget andet Hej alle sammen Jeg hedder Karina og er fleksjobber Vil forsøge at inspirere jer med mit motto Fleksjobber Netværket – – Web:

2 Karina Rye Pedersen Teknisk Assistent /koordinator FORMSPROG
Fest For Fleksjobbere Karina Rye Pedersen Teknisk Assistent /koordinator FORMSPROG Responderede telefonisk på en lille status på Facebook, var til samtale dagen efter og ansat pr. 1 december Fleksjob siden 2004 Diagnose: Muskelsvind Fokuser på dine styrker Min egen historie, blev arbejdsløs i 2012 og efter 5-10 afslag på mine ansøgninger Blev jeg klar over at jeg var nødt til at tage skeen i den anden hånd. Meldte mig ind på linkedin, og dagen efter i jobsøgerNord. Deltog aktivt i flere grupper på linkedin, og hurtigt gik det op for mig At jeg måtte ændre mit syn på hvordan jeg søgte job. I stedet for at fokusere på alt det jeg ikke kan Satte mig for at alle midler skulle i brug dvs at ringe til mulig arbejdsgiver Udfra devisen Det viste sig at mit netværk blev min redning. Hvad er det værste der kan ske ? Fleksjobber Netværket – – Web:

3 Fest For Fleksjobbere "Ja, men hvad nu, hvis de bliver irriterede over, at jeg ringer?” Frygten for at blive diskvalificeret i jobsøgningen ved at gøre noget, der er anderledes. Som f.eks. At ringe på et jobopslag Gør dit forarbejde Hav relevante spørgsmål klar Fokuser på ALT det du er go’ til Gør dit forarbejde : feks tjek firmaets hjemmeside, søg evt på Linkedin om du kender nogen i firmaet. Har gode og relevante spørgsmål klar: feks hvori arbejdsopgaverne består, hvis ikke de er nøje beskrevet Fokuser: Gør dig klart hvilke opgaver du kan løse for firmaet, så du kan sige ja det kan jeg sagtens klare, i stedet for at måtte sige det modsatte Smil i telefonen : træk vejret, tal roligt feks ved at fokusere på vokalerne. Venligst udlånt af Steen Kræmer Rasmussen, forfatter til bogen : Hit med jobbet! ”smil i telefonen” ”Vis at du kan og vil bidrage med noget” Fleksjobber Netværket – – Web:

4 Karina Sofie Pedersen Lagerassistent/miljøansvarlig
Fest For Fleksjobbere Karina Sofie Pedersen Lagerassistent/miljøansvarlig Toyota - H-H Biler Oprindelig uddannet assistent med speciale indenfor offentlig administration/stat Fleksjob 2006 hos Pandrup Kommune. incl. Kommunom uddannelsen Havde også et tilbud på hånden i 2006 hos en automekaniker, som assistent. 2011 ansat hos H-H Biler i Brovst som lagerassistent - igennem netværk (gammel kollega med en af indehaverne) Efterfølgende miljøansvarlig dvs. Ansvarlig for at H-H Biler lever op til ISO Fleksjob siden 2006 Diagnose: Dværg Karina tager pusten fra de fleste , hun har en stærk viljestyrke og tro på sig selv Hun har et skønt humør og er altid villig til at lære noget nyt. Til efteråret bliver Karina uddannet auditør i ISO. Karina har to gode råd, som hun ser som sin force Vilje og godt humør Brug dine kontakter Fleksjobber Netværket – – Web:

5 Pia Breiner Andersen Marketingskonsulent
Fest For Fleksjobbere Pia Breiner Andersen Marketingskonsulent Publico Kommunikation Pia har arbejdet i flere år i branchen. Da Muskelsvind ”tvang” hende ned i tid, kontaktede Pia selv en gammel chef for at få en fleksjobansættelse Fleksjob siden 2012 Diagnose: Muskelsvind Pia er ret ny i fleksjobansættelsen, Og benyttede sig af sit store netværk indenfor branchen Til at få sig en fleksjobansættelse Pia er meget bevidst om hvad hun er go’ til og så opfordre hun til den personlige kontakt Bevidst om egen værdi Personlig kontakt Fleksjobber Netværket – – Web:

6 Hanne Strandberg PR Manager hos
Fest For Fleksjobbere Hanne Strandberg PR Manager hos Dahl Communication og PR ApS Har altid selv fundet sine fleksjob Har arbejdet som receptionist 3 steder Ved sidste ansættelse arbejdet med PR 2009 ansat som PR manager i et PR Bureau Fleksjob siden 1995 Diagnose: Leddegigt Pia er ret ny i fleksjobansættelsen, Og benyttede sig af sit store netværk indenfor branchen Til at få sig en fleksjobansættelse Pia er meget bevidst om hvad hun er go’ til og så opfordre hun til den personlige kontakt Vær stædig og hold fast i det du tror på ! Brug gerne din evt. fagforening til opbakning. Fleksjobber Netværket – – Web:

7 Tjek alle platforme Fest For Fleksjobbere På 22 timer …
Man kan bruge alle platforme til at øge sin chance for et job, Uanset om man er til disse opslag, så kan man ikke lukke øjnene for at Der kommer fokus delinger på en uges tid En sjov video fra en ung gut blev delt 1247 gange indenfor et døgn. Fleksjobber Netværket – – Web:

8 #jobdk Fest For Fleksjobbere En sjov netværks historie fra twitter
En pige søger noget job med noget tysk, Jeg havde netop set på linkedin at nogen søgte netop sådan en Sendte linket til hende. Nogle måneder senere skrev hun tilbage til mig. En kvinde videredelte en uopfordret ansøgning, fordi hun intet job havde til den unge mand Men mon ikke nogen har kontaktet ham Fleksjobber Netværket – – Web:

9 Fest For Fleksjobbere I har sikkert alle sammen set nogle disse opslag
Folk søger job – og firmaer efterspørger også på samme måde, på de samme platforme Facebook, twitter og linkedin Fleksjobber Netværket – – Web:

10 Virker netværk ? Fest For Fleksjobbere Kilde: Danmarks statistik
Tallene her fra Danmarks statistik viser at 35 procent får job via netværk Vel at mærke i 2012. Ballisager har netop udsendt en raport det viser op til 74% ansættes via netværk. Så at pleje og udvide sit netværk Kan være vejen til et job for nogen – det var det for mig. Kilde: Danmarks statistik Fleksjobber Netværket – – Web:

11 Fest For Fleksjobbere Kilde: Danmarks statistik
Folk under 30 er bedst til at netværke Mænd er bedst til at netværke Ufaglærte er gode til at netværke Offentlige ansatte bruger deres netværk mindst Mænd søger oftest uopfordret Kvinder søger via klassisk jobansøgning Nordjyderne ligger i top med at søge jobs uopfordret Tallene her fra Danmarks statistik viser at 35 procent får job via netværk Vel at mærke i 2012. Ballisager har netop udsendt en raport det viser op til 74% ansættes via netværk. Så at pleje og udvide sit netværk Kan være vejen til et job for nogen – det var det for mig. Fleksjobber Netværket – – Web:

12 Fest For Fleksjobbere   e-guide til selv at finde fleksjob krydret med små inspirerende historier For flere positive historier prøv denne side. Denne præsentation vil være på fleksjobber netværkets hjemmeside inden længe Så du kan gense de små film, samt benytte dig at dette link. Fleksjobber Netværket – – Web:


Download ppt "Hvis det du gør, ikke virker …"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google