Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvor går de unge hen, når de går ud?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvor går de unge hen, når de går ud?"— Præsentationens transcript:

1 Hvor går de unge hen, når de går ud?

2 Hvor går eleverne hen? 2000 elever på landsplan er ikke optaget på en erhvervsuddannelse på grund af karakterkravet på minimum ”2” i dansk og matematik. Svarer skønsmæssigt til 60 – 70 unge i Køge Bugt. Aktivitet Direkte efter grundskolen aug. 2015 Alle 15 – 25 årige i Køge Bugt EUD 10 32 41 EGU 2 46 KUU 1 20 STU 26 163 Produktionsskole 55 156 I alt 116 426

3 Produktionsskole Målgruppe: Er ikke uddannelsesparat
Har ikke gennemført en ungdomsuddannelse Har ikke forudsætninger for at påbegynde en ungdomsuddannelse Har afsluttet grundskolen med utilstrækkelige niveauer og/eller ingen prøver Har personlige og eller sociale udfordringer Har problemer med stabilt fremmøde Er under 25 år.

4 Produktionsskole Den unge trives ved: Praksisorienteret undervisning
Socialt miljø Klare rammer og voksenkontakt Dialog med professionelle voksne der kan hjælpe med at få skabt en stabil personlig situation Afprøvning af praktik og forløb på ungdomsuddannelser Målrettet undervisning i dansk, matematik og engelsk.

5 EGU Målgruppe: Har ikke umiddelbart forudsætninger til at gennemføre en kompetencegivende uddannelse Har afsluttet grundskolen med utilstrækkelige niveauer og/eller uden prøver Er ikke uddannelsesparat til ordinær uddannelse Har kombination af sociale, personlige og faglige problemstillinger Er under 30 år

6 EGU Den unge vil trives ved: Individuelt tilrettelagt uddannelse
Så få boglig timer som muligt Arbejdsbeskrivelser og ikke studieordninger At tage ansvar og få noget fra hånden At inddrage tidligere erfaringer med praktiske arbejdsopgaver.

7 KUU Målgruppe: Har ikke gennemført en ungdomsuddannelse
Har ikke forudsætninger for at påbegynde en ungdomsuddannelse Har afsluttet 9. eller 10. klasse Er under 25 år Har forskellige personlige, sociale og faglige udfordringer, som der skal tages hånd om.

8 KUU Den unge vil trives ved: Muligheden for et fast job
At kunne se sig selv inden for nogle bestemte fag- og jobområder At indgå i holdfællesskaber At lære nyt, især i dansk og matematik At sætte sig mål og være i stand til at gennemføre det.


Download ppt "Hvor går de unge hen, når de går ud?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google