Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uddannelse er sygt nice

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uddannelse er sygt nice"— Præsentationens transcript:

1 Uddannelse er sygt nice
Storbyens puls og den levende litteratur

2 Projektets formål Kongsholms Gymnasium og HF’s store udfordring, de mange gymnasiefremmede elever, der har svært ved at finde de kunstneriske dele af danskfaget relevant. Elevernes møde med kunsten og den kunstneriske proces Produkt- og anvendelsesorienteret undervisning Udvikling af generelle skrivekompetencer Rykke undervisningen ud af det traditionelle klasselokale Denne del af Projekt Uddannelse er sygt nice, bygger på en idé om, at ved klare mål og Projektets andet ben knytter sig til en ide om, at en omlægning af undervisningen mod klare mål, som sigter på at bringe virkeligheden ind i klasserummet. Gennem løsning af opgaver baseret på praktiske tiltag uden for skolen vil eleven opleve læring mere relevant, og dermed bidrage til en bedre og højere motivering.

3 Storbyens Puls Optakt til forløb Billedanalyse Fotoreportager
Besøg i Politikens Hus foredrag af fotojournalist og udstillingen World press photo.

4 Storbyens puls Sms opgaver på forskellige locations Redigeringsfasen
Udstilling på rådhuset i Albertslund I samarbejde med det tiende element og herstedlund skole

5 Den levende litteratur
Optakt til forløb 90’er litteratur – realisme. Genrekendskab til novellen Det senmoderne samfund

6 Den levende litteratur
Besøg af huskunstner Jan Sonnergaard Dag 1 se giraffen og snak om skriveproces samt observationsteknikker Dag 2 inspirationstur til KBH Dag 3 gode ideer til at komme i gang - værksted Dag 4 feed back og novellerne færdiggøres og oplæsning Albertslundposten og kongshoolmeren

7 Evaluering af projektet
Noveller udgivet i Kongsholmeren og Aposten Gode afleveringer med fine stilistiske virkemidler Eleverne har evalueret meget blandet. Dog overvejende postitivt. De elever med gymnasiefremmed baggrund som vi gerne ville ramme, syntes det var godt.


Download ppt "Uddannelse er sygt nice"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google