Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvad bidrager vi med – uden beregning

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvad bidrager vi med – uden beregning"— Præsentationens transcript:

1 Hvad bidrager vi med – uden beregning
FÆLLESBYG KØGE KYST Agenda: Parterne Hvad bidrager vi med – uden beregning Hvad bidrager vi med – mod beregning Hvem er vi og hvorfor ar vi fået denne idé Hvad bidrager vi med – GRATIS Og hvad skal vi have betaling for.

2 FÆLLESBYG KØGE KYST Parterne
Selskabet for billige boliger er ejet af FONDEN for billige boliger. ”Fondens formål er på almennyttigt grundlag at fremme udvikling og opførelse af boliger i danske byer – hovedsageligt billige boliger for husstande med almindelige indkomster….”. Vi er alle sammen optaget af en trend i tiden hvor det har skabe rum ofr fællesskaber bliver mere og mere vigtigt. Køge Kyst er som grundbesidder og en vision om mangfoldighed en vigtig part. Vandkunsten har fra en af partnerens forside på visitkortet en vision om at den arkitektur de skaber er Fællesskabets. Billig bollig selskabet er ejet af Fonden for Billige boliger. Vores formål er at fremme tilvejebringelsen af boliger for husstande med almindelige indkomster Og hvordan så det ?

3 Selskabet for Billige boliger
FÆLLESBYG KØGE KYST Fonden er en non-profit-virksomhed, der ikke har nogen bagvedliggende kapitalejere. Fortjenesten fra Kuben Byg tilføres derfor Fonden, som herefter kan anvende kapitalen til at understøtte udviklingen af billigere boliger. Kuben Selskabet for Billige boliger Fonden Forretningsmodel: Fonden ejer foruden ”selskabet for Billige boliger” også Kuben Byg Fonden er non-profit og skal derfor ikke overordnet tjene penge. Kuben byg udvikler og sælger boliger på markedsvilkår med fortjeneste. Fortjenesten afleveres til Fonden der så kan skyde udviklingsmidler i at fremme formålet via aktivitet i selskabet. Vi er ikke store så derfor er det meget begrænset hvad vi kan udlodde fra Fonden, men vi skal i hvert fald ikke tjene penge. Vi SKAL faktisk sætte til på gyngerne hvad vi tjener på karusellen.

4 Hvad bidrager vi med – uden beregning?
FÆLLESBYG KØGE KYST Hvad bidrager vi med – uden beregning? Stiller grunden til rådighed indtil 1. juli 2018 – altså en option uden omkostninger Personaletimer i form at deltagelse i div møder og workshops Stiller mødefaciliteter til rådighed hos Køge Kyst Udarbejder overordnede principskitser som beslutningsgrundlag for Byggegruppen ”Fællesbyg Køge Kyst” Print af skitser og tegninger til workshops Personaletimer i form at deltagelse i div møder og workshops Stiller mødefaciliteter til rådighed hos Vandkunsten Afholdelse af omkostninger til hjemmeside indtil 1. juli 2018 Personaletimer i form at deltagelse i div møder og workshops Bistand ved kontakt til diverse rådgivere Stiller mødefaciliteter til rådighed hos Selskabet for Billige boliger Bistand til at samle byggegruppen og styre workshops Facilitering af workshops Opfølgningsmøder med Byggegruppen ”Fællesbyg Køge Kyst” i de grupper der etableres Det er jo en stor og kompliceret proces at udvikle byggeri. Det kan også være en rejse at skabe enighed i Fællesskabet. Vi bistår derfor med al vores viden, gode råd og vejledning. MEN der er også noget vi nødvendigvis må have betaling for:

5 Hvad bidrager vi med – mod beregning?
FÆLLESBYG KØGE KYST Hvad bidrager vi med – mod beregning? Sælger grunden til kr. ekskl. moms/m2 byggeret Udarbejder skitseprojekt for godkendelse hos Køge Kyst Udarbejder projekt for opnåelse af byggetilladelse Programmering og individuelle tilvalgsmøder Færdigprojektering for udførelse (tegninger og beskrivelser) Bistå efter nærmere aftale ved indgåelse af aftaler med: Advokat Finansieringspartner Tekniske rådgivere Totalentreprenør Bistand ved møder med arkitekt og ingeniører Bistand ved indhentning af tilbud fra totalentreprenører Der skal laves meget arbejde i at få alle ønsker opfyldt. Lovgivninger skal overholdes og lokalplaner skal følges. Dette krævet en broget samling af mange forskellige personer og rådgivere med hver deres kompetencer. Vi vil her gerne bistå i forbindelse med indgåelse af aftaler med alle disse rådgivere i det omfang Fællesskabet ikke selv har mulighed.

6 FÆLLESBYG KØGE KYST


Download ppt "Hvad bidrager vi med – uden beregning"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google