Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afKlaus Sommer Redigeret for ca. et år siden
1
Underoverskrift 17 pkt bold hvid Maks. 2 linjer med respekt for logo Skift farve på forside >Højreklik på slidet >Layout >Vælg forsidelayout Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid Maks. 2 linjer med respekt for kant Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højreklik udenfor slidet og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på skærmen 3. Vælg ‘OK’ Vandeffektiver mejerier Innovativ regulering Styregruppemødet 23. Juni 2014
2
Overskrift her Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Innovativ regulering: Fokus Mælk Valle Mælke- permeat UF RO RO vand (flere kvaliteter) PO PO vand Behandlinger (HTST, UV, H 2 O 2 ) Anvendelser (rengøring, skyl) Opbevaringsforhold, holdbarhed Overvågning/verifikation(HACCP) Udfordringer: Mikrobiologien i RO/PO vand Hvilke kan vokse, og hvor hurtigt? Behandling, opbevaring og holdbarhed Sammenhæng med overvågninsparametre (udstyr, slitage, vandkvalitet)
3
Overskrift her Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Innovativ regulering: Tidsplan Indledende mikrobiologisk screening Bredere screening Udvikling af vækstmodeller Definition af vandkvaliteter Vurdering af anvendelser Konsultation af litteratur, løsninger i andre lande m.m. Sommer 2014 Fastlæggelse af forskrifter, egenkontrol m.m. Efterår 2014 Vinter 2014/15 Forår 2015
4
Overskrift her Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Genindvundet ”mælkevand” i USA Kategori 1 (drikkevandsformål) Coliforms: <1/100 ml Totalkim: Maks 500 cfu/ml Turbiditet: 5 FTU COD < 12 mg/L Ingen afvigende lugt/smag Ingen slimdannelse Varmebehandles hvis udvundet af rå mælk Kategori 2 (damp, forskyl, rengøringsvæsker) Totalkim: Maks 500 cfu/ml Turbiditet: 5 FTU COD < 12 mg/L Ingen afvigende lugt/smag Anvendes samme dag eller opbevares v. min. 63 °C eller v. max 7 °C Ingen krydskontaminering af produkt Kategori 3 (kedler, opvarmning i dobbelte pladevarmevekslere) Analysefrekvens: Mikrobiologi: Opstart: Dagligt i 2 uger Efter reparation/ændringer: Dagligt i 1 uge Normal drift: Halvårlig Organoleptisk: Ugentlig
5
Overskrift her Brødtekst her Brødtekst starter uden bullets Hvis du vil have bullets brug ‘Forøge / Formindske indryk’ for at få de forskellige niveauer frem Genindvundet ”mælkevand” i Canada Kategori 1 (alle formål) Coliforms: Ikke påvist i 100 ml E. coli: Ikke påvist i 100 ml Totalkim: Maks 500 cfu/ml Turbiditet: 5 FTU Ingen afvigende lugt/smag Kategori 2 (damp, forskyl, rengøringsvæsker) Turbiditet: 5 FTU Ingen afvigende lugt/smag Anvendes samme dag eller opbevares v. min. 63 °C Ingen krydskontaminering af produkt Kategori 3 (kedler, opvarmning i dobbelte pladevarmevekslere) Analysefrekvens: Opstart: Dagligt i 2 uger Efter reparation/ændringer: Dagligt i 1 uge Normal drift: Månedligt
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.